SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanat Sokağı'nda 2 Haftalık Etkinlik

0
Güncellendi - 2016-08-15 21:48:25
Sanat Sokağı'nda 2 Haftalık Etkinlik
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın simgesel mekanlarından biri olan Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı "Sanat-Sinema Müzik Sokakta" etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü (MABESEM) tarafından haftanın her günü Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’nda "Sanat-Sinema Müzik Sokakta" projesiyle tiyatro müzik, sinema gösteriminin yapılacağı belirtildi.

Vatandaşların daha iyi vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinliğin düzenlendiği kaydedilirken, daha önce bu tür etkinliklerin Seyyar Tiyatro Tır’ı ile değişik mahallelerde ve Kernek'te yapıldığı, şimdi ise bu etkinliğin Sanat Sokağı’na taşınacağı bildirildi.

2 hafta boyunca her gün düzenlenecek olan etkinlik çerçevesinde; tiyatro, müzik ve sinema gösterimi yapılacak. MABESEM'e gelen kursiyerler ayrıca bu proje kapsamında performanslarını sergileyecekler. 16 Ağustos Salı günü başlayacak olan ‘Sanat-Sinema-Müzik Sokakta” etkinliği her gün saat 20.00’de başlayacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinliğe vatandaşlar davet edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haknizam (7 yıl önce)
    Sanat sokağı Malatya' mız için çok güzel bir armağan. Belediyemizi bu konuda tebrik etmek istiyorum. Ama tanıtımı konusunda biraz eksikler var. Bu iki haftalık süreç iyi olur umarım. Çünkü daha iyi yerleri hak ediyor. Fidan Cafe çok iyi oturmuş. Kitap ve cafe konsepti olarak mükemmel. Çamlıca Restoran, sanat sokağının amacı dışında. Daha çok gençlerin bir şeyler üretebilmelerine olanak sağlanabilen yerler kurulması daha mantıklı olur. Yoksa, esnaf zihniyeti oralara sokulursa, sanat sokağı olur rant sokağı..
    0
    0
    Yanıtla