SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanatkar Polis

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, ressam polis memuru Boray Yenipazar'ın pilot kalemle çizilmiş tarihi mekan resim çalışmalarının yer aldığı  sergi açıldı.  
 
Polis memuru olan Boray Yenipazar'ın eserlerinden oluşan   Malatya Park AVM'deki  sergi açılışına  Vali Ulvi Saran, Battalgazi Kaymakamı Abdulmutallip Aksoy,  Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Kavuk, Yazıhan belediye başkanı Ali Kaya, Arapgir belediye başkanı Haluk Cömertoğlu,  Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, Malatya Park AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, diğer davetliler katıldı. 
 
Açılışta konuşan Vali Ulvi Saran,  sanat ve sanatçı olmanın önemini anlattı. 
 
Malatya Park AVM Genel Müdürü Ali Günaçar ise, "Sanatçılarımızın desteklenmesi ve eserlerin büyük insan topluluklarıyla buluşturulmasına yardımcı olabilmek açısından büyük önemi olan bu tür sergilere Malatya Park ev sahipliği yaparak sanatçılar ve sanatseverler arasında köprü olmaya devam edecektir" denildi.
  
Polis olan gravir sanatçısı Boray Yenipazar ise yaptığı açıklamada, "İlimizin tarihi mekanlarının gravür pilot kalem çizimlerinden oluşmaktadır. 20 eser yer alıyor ve sergi pazar akşamı sona erecektir" şeklinde konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız