SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sanatsal' Park Engelleyiciler..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:26
'Sanatsal' Park Engelleyiciler..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Sanat Merkezi'nin önüne konulan 'sanatsal' park engelleyici demirler dikkat çekiyor.
 
Sümerbank Fabrikası zamanından kalan ve Malatya Belediyesi hizmet binasının karşısında bulunan, şimdilerde ise Sanat Merkezi' olarak kullanılan binanın önündeki kısıma, özel araç parklarını engellemek için park engelliyiciler konuldu. Belediye tarafından şehirin çeşitli yerlerine konulan park engelleyici demirlerden farklı olarak, Belediye Sanat Merkezi önündeki demirler, çeşitli renklere ve şekillere bürünmüş bir şekilde. Renkli demirler, bu görüntüye pek alışık olmayan vatandaşların dikkatinden kaçmıyor. Uygulama ile özellikle yaz aylarında, Abdullah Gül Parkı'nın içinde bulunan lokanta ve kafelere gelen kişilerin, park sıkıntısı nedeni ile araçlarını kamuya ait yerlerin otopark kısımlarına koymalarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bölgede bir alış veriş merkezinin de bulunması, yaz aylarındaki etkinliklerle birlikte park sıkıntılarını da beraberinde getiriyor. 
 
Kaynak : Görüş Gazetesi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız