SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sanayi Bakanıyla Görüşeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) yeni yönetimi önümüzdeki süreçte yapmayı planladığı faaliyetlerle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi.

Çobanoğlu lokantasında düzenlenen toplantıda MAKİD başkanı Ömer Fatin Nalçacı ve yönetim kurulu hazır bulundu. Nalçacı yaptığı konuşmada "Milletimizin tarihinden gelen zengin kültür ve medeniyetin temel değerleri, aynı zamanda evrensel değerlerdir. Adalet, barış, eşitlik, kişisel hak ve özgürlüklere saygı, ailevi ve ahlaki değerler bütün insanlığın ortak değerleridir. İnsani değerlere kayıtsız bir dünya, ilerlemenin ve medeniliğin temsilcisi olamaz. Bu değerlerin yön vermediği bir dünya, kaosun, terörün, adaletsizliğin dünyası olabilir. Malatya'nın ekonomik nabzını elinde tutan en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan MAKİAD, kuruluşunun 13. yılında emin ve ihtiyatlı adımlarla ilerleyerek daha da güçleniyor. Yapılanma ve müesseseleşme sürecimiz devam etmektedir.

Bu itibarla; bize gelen uluslarası 18 talep ve yurtiçi 23 talep üyelerimize bildirildi, değişik görüşmeler yaptırıldı. Kazakistan-Kırgızistan iş gezisi düzenlendi. İş-Kur kapsamında proje sunuldu hayata geçirildi. 20 gencimize iş istihdamında kalifiyeyi artıracak eğitim veriliyor. Komiteler kuruldu. Ayrıca önümüzdeki dönemde; 14 Mart'ta İstanbul'da 20 işadamımızla Holiday İn otelinde Sanayi Bakanımız ve Milletvekillerimizle bir araya gelerek Malatya'nın sorunlarını masaya yatıracağız, 15 Mart'ta İstanbul'daki Malatyalı işadamlarımızla ikili görüşmeler sağlanacak, 16 Mart'ta işadamlarımız tarafından Diyarbakır'da 300 yoksul aileye gıda yardımı yapılacak, 29-30 Mart'ta Kahramanmaraşta İş geliştirme platformu düzenlenecek. Buraya Malatya'dan 300 katılım hedefliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız