SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanayi Önemli Bir Merkez"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:51:51
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sanayi sitesinde belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra ESOB Başkanı Şevket Keskin,  ESKKKB Başkanı Ali Evren, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Hasan Atay ile bazı daire müdürleri katıldı.

Ağaç ve mermer sanayi sitesinin 15 yıldır biriken sorunlarının çözülmesi için Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibinin çok büyük gayretler sarf ettiğini belirten ESOB Başkanı Şevket Keskin, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. 

Esnaf ve sanatkar camiasının yapılan güzel hizmetlerin yanında olduğunu vurgulayan Keskin, “Başkanımız Malatya’ya önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerden Malatyalılar memnun ve hoşnut kalıyorlar. Sitemizde yapılan hizmetlerden de esnaflarımız çok memnun. Her şey Malatya için. Bugün yapılanlara bakıyoruz; işte bakırcılar pazarı, tüccar pazarı, şehit Fevzi mahallesinde yapılan yol çalışmaları birkaç örnek sadece. Çevre yolu altı, çevre yolu üstü anlayışı bu dönem çürütüldü. Başkanımız yıllarca yapılmayan önemli hizmetleri bir bir yapmıştır” dedi.

Sanayi sitesinde yapılan çalışmalara 2012 yılında başlanıldığını belirten ESKKKB Başkanı Ali Evren, “Çalışmalarda artık sona gelindi. Şuan eksiklikler gideriliyor. Sanayimiz yapılan çalışmalarla çok güzel oldu. Huzurlarınızda Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

2 bin esnafın bulunduğu sanayi sitesinin önemli bir merkez olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sanayi sitesinde alt yapı eksikliklerinin bulunduğunu belirterek, özellikle yağmur suyu baskınlarının artık geride kaldığını söyledi. 

Yapılan çalışmalarla ilk olarak yağmur suyu drenaj sorununun çözüldüğünü vurgulayan Başkan Çakır, “Sitemizde 8 km’nin üzerinde yağmur suyu drenaj hattı yaptık. İçmesuyu hattını ve bağlantılarını yeniledik. Kanalizasyon çalışmaları yaptık. Bu çalışmaların devamında da asfaltlama çalışmaları yaptık. Sitemize 20 bin ton asfalt kullanarak 80 bin m2 asfalt çalışması yaptık. Ekiplerimiz eksik kalan noktaları da yapmaya devam ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız