SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde sanayi sitesinin temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine, Malatya Valisi Ulvi Saran, Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, bazı belde belediye başkanları, AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, MTSO Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı İsmet Bayram, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Abdullah Adatepe, kooperatif üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Temel atma töreninde konuşma yapan Vali Ulvi Saran, bu tür işyerlerin iş ve aş sağladığına dikkat çekerek, "Burası faaliyete geçince ilçenin önemli bir eksikliği giderilmiş olacaktır. İlçenin ekonomisine katkısı olacaktır" şeklinde konuştu.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay da, hayırlı olması temennilerini içeren kısa konuşma yaptı.

Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Abdullah Adatepe de konuşmasında " Doğanşehir de 1984 yılında kurulan küçük sanayi sitesi projesi bu güne kadar tozlu raflarda kalmıştı. Hükümetimiz, tozlu raflardan çıkarıp bu projeyi kısa sürede temel atma aşamasına getirdi. Hale getiren sayın vekillerimize sonsuz teşekkür ederiz. Projemiz 66 bin 500 metrekareyi kapsamakta. 4 milyon 651bin TL ye ihalesi yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sanayi sitesi 68 iş yerinden ibaret olacak. Bir aksilik çıkmasa 20 Kasım 2012 bitmiş olarak teslim alacağız" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise konuşmasında, "25 yıldır arşivde olan bu projeyi çıkardık ve hayata geçiriyoruz. Eski Belediye başkanımızın ve sayın kooperatif başkanımızın özverili çalışmaları sonucu kısa sürede hayata geçirdik. Bu gün yüzde 30 üye katkılı bu sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilerek temel atıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız