SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayici İlgisiz!

A- A+ PAYLAŞ

Mart ayı başlarında yasalaştırılarak yürürlüğe giren ve kamuoyunda “torba yasa” olarak adlandırılan kamuya ait alacakların yeniden yapılandırılması yasasının geniş kesimlere anlatılması kapsamında Malatya Vergi Dairesi başkanlığınca sürdürülen bilgilendirme toplantılarının sonuncusu 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirildi.

Sanayicilerin ilgi göstermediği bilgilendirme toplantısında alacakların yeniden yapılandırması ve kapsadığı alanlar konunun uzmanları tarafından sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

1.OSB Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vergi Dairesi başkanı Ersin Özkan ve beraberindeki heyetin yanı sıra 1. OSB Müdürü Remzi Yaşar, TSO eski başkanlarından Abdurrahman Yavuz ve 20’ye yakın işletme temsilcisinin katıldığı bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan 1. OSB Müdürü Yaşar; “ Vergi Dairesi başkanlığınca sürdürülen bilgilendirme toplantılarının bölgemizde yapılması sanayicilerimiz için çok yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

Vergi Dairesi başkanı Özkan da “Bu toplantıları yapmaktaki hedefimiz, mükelleflere büyük yararlar sağlayan bu yasanın toplumun tüm kesimlerince daha iyi anlaşılmasını sağlamaktır. Mükelleflerin bu yasadan yararlanması için son 2 aylık bir süre var. 2 Mayıs 2011 günü son gün” diyerek mükellefleri yasadan yararlanması çağrısı yaptı.

Çoğunluğun faal olduğu yetkililerce belirtilen 1. OSB bölgesindeki işletmelerden sadeci 23 işletmecinin ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısı, konunun uzmanlarından olan Vergi Anlaşmalar Uygulama Müdürü Hatice Çeliker ve Vergi Denetmeni Zeynettin Çetin tarafından sinevizyon eşliğinde gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız