SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayiciler Sevindi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:14
Sanayiciler Sevindi
A- A+ PAYLAŞ

 Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın ‘teşvik uzatılacak’ sözü, Malatya'da sanayicileri sevindirdi. 

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, 31 Aralık 2012’de sona eren 5084 sayılı teşvik yasasının uzatılması gerektiğini daha önceki açıklamalarında da ifade ettiklerini dile getirip, “Teşviklerden dolayı Malatya 1. ve 2. organize sanayi bölgelerinde yer kalmadı. Artık 3. organize sanayi bölgesinde yer alınmaya başlandı. 5084 sayılı teşvik yasası kaldırılınca, bazı iş adamları gelmediği gibi bazıları da işyerlerini teşvik olan bölgelere kaydırma çabası içindeydi. Ayrıca bu durum iş adamlarını tedirginlik içerisine sürüklemişti. Düzeltileceğini ümit emiştik. Yerine değişik madde getirileceği söylenmişti. Şimdi ise Başbakan’ın Mardin’de teşvikin uzatılması açıklaması biz iş adamlarını heyecanlandırdı ve sevindirdi. Teşvikin uzatılması isabetli bir karar olacaktır. Zaten beklentimiz bu yönde idi” ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Mardin’deki toplantıda, ‘teşvik uzatılacak’ demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız