SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayide Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4 kereste dükkanı çıkan yangında tamamen yanarak kül oldu. 2 dükkanda da hasar oluştu.

Olay. Malatya merkez Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki Keresteciler Sitesinde bir iş yerinde başlayan yangın. Kısa sürede büyüyerek, yandaki işyerlerine de sıçradı. Bir anda büyüyen alevler 4 işyerini de etkisi altına aldı. 4 işyerinin de tavanlarının da ağaç kaplama olması sebebiyle yangın kısa sürede yayıldı.

İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından ancak kontrol altına alınabildi. Yangında 4 dükkan tamamen yanarken, 2 işyerinde ise maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. Olayla ilgili olarak polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, kereste dükkanları yanan esnaflara geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya merkez Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki Keresteciler Sitesinde çıkan yangında 4 işyeri tamamen yanmıştı. Olay mahallini ziyaret edip, yangında zarar gören işyerlerini inceleyen ve burada Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi, Ağaç Sanatkarları Odası Başkanı Ali Evren'den bilgi alan Milletvektili Öz, burada yaptığı açıklamada, "Öncelikle hasar tespitleri tamamlansın. Daha sonra gerek valilik gerekse afet işleri ile görüşürüz. Hep birlikte mağdur olan esnaf arkadaşlara neler yapabiliriz bir bakacağız" ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise, "Maddi zarar büyük. Ancak çok şükür ki can kaybı yok" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız