SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerinde Yaşamına Son Verdi

0
Güncellendi - 2018-05-09 05:26:08
İşyerinde Yaşamına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde atölyesi bulunan 48 yaşındaki oto tamircisi, gece yarısı kendini işyerindeki oto kaldırma liftine kabloyla asarak yaşamına son verdi.

Olay, Yeni Sanayi Sitesi Deri Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet K. 23.30 sıralarında bulunduğu bir mekandan  taksiyle sanayideki işyerine geldi. Mehmet K., işyerinin önünde indikten sonra taksi şoförüne saat 00.30 sıralarında gelerek kendisini almasını istedi. Taksi şoförü, söylenen saatte atölyeye gittiğinde, cam kapıdan Mehmet K.'yi, kendisini oto kaldırma liftine asmış olarak gördü ve polisi aradı. Olay yerine 112 Acil ekibi ile polis ekipleri gitti. Yapılan incelemede, kendisini kabloyla asmış olan şahsın öldüğü belirlendi.

Tamir atölyesi sahibinin, yakınlarına bir not yazmış olduğu belirtilirken, cenaze olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Fuat (5 yıl önce)
    Ben mehmet abinin müşterisiyim çok iyi bi esnaf hiç bir zarar görmedim allah mekanını cennet etsin çok uzuldum sevdiğim bi esnaftı arkadaşlar sizden ricam bırakın siyaseti devleti dua edin duaya ihtiyaci var allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sözün bittiği yer siyaset felan boş ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN AİLESİNE SABIR VERSİN ALLAH RAHMET EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih özelçi (5 yıl önce)
    rabbim ailesine sabır versin küçük esnafada allah yardım etsin hakikaten zor bir süreç
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Allah ailesine sabır ihsan etsin mekanı cennet olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Bilip bilmeden devleti suçlamanın manası nedir kardeşim adam vefat etmiş onun üzerinden siyaset yapmak etik olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    Devletlülere sorsan Başbakanlık önünde yazar kasalarmı atılıyorki önlem alalım derler.Yazar kasa yok ama küçük işletmeciler kan ağlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (5 yıl önce)
    Rabbim ailesine ve sevdiklerine sabır versin.Hükümet sağolsun küçük esnafı bitirdi herkes borç içinde iş yok piyasada para yok altın dolar uçtu gitti.Kırmızı eti yiyemez olduk, mazot 6 lira kontağı açamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)
    Allah sabir versin ne dert vardı ekonomik mi borçtanmı yoksa ailevimi bilemeyiz Allah bu millete yardım etsin herkesin bir dert i bir kederi bir sorunu var
    0
    0
    Yanıtla
  • amin....ALLAH Sabır versin....( Cümlemize )
    0
    0
    Yanıtla
  • Nereden biliyorsun ki bu yorumu yazıyorum milletin ölümünde bile siyasi propaganda yapiyosun
    0
    0
    Yanıtla