SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayideki Olayda 3 Kişi Silahla Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-09-17 18:17:50
Sanayideki Olayda 3 Kişi Silahla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Çavuşoğlu Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 15.45 sıralarında Sanayi Sitesi Helal Caddesi Zanaat Sokak’ta 3 kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.O. yanında bulunan pompalı tüfekle tartıştığı A.K. ve O.A.'ya ateş etti. Olayda A.K. ile O.A. bacaklarından, okaktan geçen A.A. elinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, saldırıyı gerçekleştiren S.O.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Huzurun baskenti canım Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Huzurun baskentiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Bu aslinda malatyanin degil turkiyenin problemidir. Duzeltmeye kurtlar vadilerinden, çukurlardan, içerdelerden ve sayamadigim onlarca diziden baslamak lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (5 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    Ya arkadasim anliyorum diziler vurduli kirdili ama. Adamlar ne filmler yapiyor amerika vb. Yerlerde kimse gidip uzayli aramiyo vurmak icin. bu olaylar ahlak zayifliginin yanina kanun ve yasalarin zayifligi yapanin yanina kalmasindan ibaret. Bir bakin cevrenize saygi kalmamis yolda 1 yasindaki cocugunla yaya yolundan karsiya gecemiyorsun herkes onde olma yarisinda..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Cezalar.artmadigi.surece.bu.olaylar.devam.eder. Huzurlu.malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM (5 yıl önce)
    MİLLET KAFAYI YEDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    çok şükür kentimiz huzurla dolup taşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    vay arkadaş ne oldu bu güzelim şehre :((((((((((((((
    0
    0
    Yanıtla
  • Atesbey (5 yıl önce)
    Malatya türkiyenin teksası oldu gün olmuyor ki silahlar patlamasın bıcaklar çekilmesin
    0
    0
    Yanıtla