SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sancaktar Mezarlığı'nda Düzenleme

0
Güncellendi - 2016-08-24 17:32:21
Sancaktar Mezarlığı'nda Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı başlatmış olduğu yenileme çalışmaları ile Sancaktar Mezarlığını kent estetiğine uygun bir görünüme kavuşturuluyor.

Şehir genelinde birçok mezarlıkta çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi yıllardır herhangi bir çalışma yapılmayan Sancaktar Mezarlığında aydınlatma ve taş duvar yapım çalışmalarına başladı.

Bakım ve onarım çalışmalarının başladığı Sancaktar Mezarlığında, 1000 metre taş duvar yapımı, 1367 metrekare taş duvar üzerine harpuşta yapımı, 4374 metrekare taş duvar yüzeyine derz yapılması ve taş duvar üzerine korkuluk yapılması gibi yenileme çalışması yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ayrıca Sancaktar Mezarlığı içerisinde yoğun olarak kullanılan bağlantı yollarının aydınlatılması içinde çalışmalara başladı.

Sancaktar Mezarlığı içerisinde Çevre yoluna paralel olan ve yoğun bir şekilde hem yaya hemde araçların kullandığı yaklaşık 2200 metre uzunluğunda olan bağlantı yollarının daha güvenli hale getirilmesi, olası kazaların önüne geçilebilmesi için 93 adet aydınlatma direğinin montesi gerçekleştirilecek.

Tüm hızıyla devam eden yenileme çalışmaları tamamlandığı zaman hem vatandaşlar rahat edecek hemde mezarlık alanı güzel bir görünüme kavuşmuş olacak.

Bülten

unnamed (4)

unnamed (6)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız