SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sancaktar Rahat Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:19
Sancaktar Rahat Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Genç Kızlar Ligi'nde Sancaktarspor, Maratonspor'u 53-23 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Erkan Özpolat-Gizem Mutlu hakem ikilisi yönetti. Müsabakanın ilk çeyreğinde iki takımda sayı üretmekte zorlandı. Özellikle faul atışlarında yüksek bir yüzdeyle oynayan Sancaktarspor, birinci çeyreği 12-5 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte rakibinin fazla sayı üretme şansı vermeyen Sancaktarspor, soyunma odasına 24-8 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte de üstünlüğü elden bırakmayan Sancaktarspor, bu çeyrekte farkı daha da açtı ve çeyreği 24-16 üstün tamamladı. Son çeyrekte hücum ve savunmada iyi işler yapan Sancaktarspor, müsabakayı 53-23 kazandı.

Malatya Basketbol Ligi'nde Genç Erkekler, Küçük Kızlar ve Genç Kızlar Ligleri'nde 8. haftada alınan sonuçlar şöyle:

Genç Erkekler

Atletik Basketbol-Gençlik Hizmetleri A: 29-79

1932 Malatya Gücü-Maratonspor: 49-39

Küçük Kızlar

İnönü Üniversitesi-Yeşilyurtspor: 66-44 

Gençlik Hizmetleri-Royal Basketbol: 49-28

Genç Kızlar

Sancaktarspor-Maratonspor: 53-23

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız