SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sancaktar'da Sergi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:03
Sancaktar'da Sergi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi ve MABESEM tarafından Sancaktar Mahallesi'nde bulunan Çok Amaçlı Sosyal Tesis'te el emeği göz nuru çalışmalar sergilendi. Serginin açılışına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da katıldı.

Serginin açılışında Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Özlem Solmaz, sergi ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı.  Açılışta konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada el emeği göz nuru eserlerin sergilendiğini belirterek, "Açılışımıza iki muhtarımızda katıldı. Muhtarlarımız yerel anlamda demokrasimizin pınarları olarak ifade ediliyor. Yerelde tüm iş ve işlemleri takip etmeleri ve konuya hakim olmaları taktire şayandır. Muhtarlarımızı kutluyorum.  Geçen gece de bizleri fakir ailelere götürmeleri ve bizzat evlerinde ziyaret edip onların sıkıntılarını görmemiz muhtarlarımızın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini de en önemli göstergesi olduğunu düşünüyorum. Tabi burada el emeği ve göz nuru eserlerin üretilmesi ve sergilenmesi için çaba sarf eden kurs hocaları ve kursiyerleri tebrik ediyorum. Açılışını yapmak üzere hazır bulunduğumuz kursun hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Gürkan'ın konuşmasının ardından serginin açılışı yapılarak gezildi. Sergilenen bazı el emeği göz nuru eserlerin il dışına gönderilecek olması, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından memnuniyetle karşılandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız