SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sancaktepe'den Konuklar

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:07
Sancaktepe'den Konuklar
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AKP Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci ve belediye meclis üyeleri, Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret etti. . 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Darende Belediye Başkanım Dr. Süleyman Eser bey ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz var, bugün hem kendisine hayırlı olsun ziyareti hem de bu nadide ilçemizi görmek buradaki bu manevi atmosferi teneffüs etmek istedik. Bugün bizi misafir eden sayın başkanım ve ekibine teşekkür ediyor, yapılacak çalışmalarda bizler de Sancaktepe Belediyesi olarak katkı vermekten gurur duyacağımı belirtiyorum” dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, “Biz her zaman sıcak samimi ilişkiler kurmaktan yana olan sıcakkanlı Darende'nin insanları olarak hep belirttiğim gibi birlikte başarmak tezini savunuyoruz. Bu gibi ziyaretlerde belediyelerimiz arasında işbirliği oluşması ve bunların hizmetlere yansımasına vesile oluyor. Bu anlamda Sancaktepe Belediyemizle de yapacağımız çalışmalarda görüş alışverişinde bulunacak, imkanlarımızı karşılıklı tahsis edecek ve Darende’mize en güzel hizmetleri kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Misafirlere, AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Darende'nin Somuncu Baba Günpınar Şelalesi gibi doğal ve tarihi güzelliklerini de görme fırsatı bulan ekip, ilçenin güzelliklerine hayran kaldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız