SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sancılı ve Zor Olacak Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:02
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli kalecisi Vedat Kapurtu, kalan 9 maçlarını kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Başarılı eldiven, Ligde şuanda lider olduklarını ifade ederek, liderliklerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Bu haftayı bay geçireceklerini anımsatan Kapurtu, "Geçen hafta yorucu bir periyottan çıktık. Çünkü 3 tane maç oynadık" dedi.

Tecrübeli kaleci, hafta sonu rakiplerin oynayacakları maçları takip edeceklerini belirterek, "13 Mart Cuma günü sahamızda Hacettepespor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah o maça lider çıkıp, kalan 9 maçta da istediğimiz sonuçları alıp, sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Telafisi olmayan haftalara giriyoruz"

Kapurtu, şampiyonluk yarışının her geçen hafta kızıştığına dikkat çekerek, telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirtti.

Kazanılan her puanın öneminin olduğuna dikkat çeken başarılı eldiven, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her hafta final maçı oynuyoruz. Şampiyonluk yarışı oldukça kızıştı. Kazanılan her puanın büyük bir anlamı var. Telafisi olmayan haftalardayız."

"Sancılı ve zor olacak ama olacak"

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini dile getiren Vedat Kapurtu, sezon sonunda şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini kaydetti.

Başarılı kaleci, Malatya şehrinin ve taraftarların beklentisini çok iyi bildiklerini ifade ederek, "Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Sonuçta zorlu deplasmandan 1 puanla döndük. Bundan önceki kaybettiğimiz deplasman maçlarında da 1 puan almış olsaydık, şuanda daha rahat bir konumda olacaktık. Şuanda kritik bir dönemdeyiz. Telafisi olmayan haftalardayız ve birbirinden önemli maçlar oynayacağız. Biz, Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Biraz sancılı ve zor olacak ama sezonu şampiyon tamamlayacağız. Bu ekip, bunu başarabilecek güçte. Şehir şampiyonluğu istiyor. Takımda da herkes bunun bilincinde. 13 Mart Cuma günü bütün taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz. Lider takımın futbolcuları olarak bizi desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu. 

"Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz"

Kapurtu, rakiplerden çok kendilerinin ne yaptıklarının daha önemli olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerimizin eksik maçlarını oynadıklarında da lider durumda olmayı temenni ediyoruz. Puansal olarak sıralamada lider olarak devam etmek istiyoruz. Rakiplerimizin maçları ya da ne yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Biz, kalan 9 maçımızı kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Maçlardan sonra 'rakip ne yaptı, ne yapacak?' diye düşünmek istemiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanıp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız