SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sandalyeler Hak Sahiplerinde

A- A+ PAYLAŞ
 
 Malatya'da düzenlenen kampanya kapsamında 26 akülü sandalye, sanatçı Metin Şentürk'ün katılımıyla gerçekleşen törenle sahiplerine teslim edildi. 
 
Malatyapark AVM'de düzenlenen akülü sandalye teslim töreninde konuşan Vali Ulvi Saran, "Sandalyelerin girebileceği işyeri sayısı az olursa, amacımıza yeterince ulaşamayız. İşyerlerimiz engellilerin de girebiliceği hale getirilmelidir" dedi. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "Bir ülkede engelliler rahatlıkla yaşayabiliyorlarsa çağdaş ülkedir, yoksa tam tersidir. 550 milletvekili arasında engelli danışmanı olan tek millevekili benim" diye konuştu. 
 
Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar ve Yeşilyurt Belediye Başkanı ve aynı zamanda Malatyapark AVM ortaklarından Mehmet Kavuk'un konuşmasından sonra kürsüye gelen sanatçı Metin Şentürk, parçalarını seslendirdi. Engelliler için Malatya'da böyle bir kampanyayla akülü araç alınmasının anlamlı olduğunu dile getiren Şentürk, "İnsanlar her şeyi kabullenmeli. İyi şeyler yaşadığımızda kimse neden ben demiyoruz. Ama kötü şey geldiğinde Allah'ım neden ben diye soruyor. Hayatta iyiye de kötüye de hazırlıklı olup, hayatta iyi yaşamayı başarmak zorundayız" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Valiliği'nin desteği ile kurum ve kuruluşlar tarafından alınan 26 akülü araç, Vali Ulvi Saran, merkez Valisi Mustafa Malay, Milletvekili Veli Ağbaba, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, Malatyapark AVM ortakları, diğer ilgili ve yetkililer tarafından engellilere teslim edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız