SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sandığa Gidin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:45
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada seçmene seslenerek 1 Kasım seçimlerinde sandığa gidilmesini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada seçmene çağrıda bulundu. Erdem tüm seçmenin sandığa gitmesini istedi. Erdem, “Çok kıymetli Malatyalı hemşehrilerim, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği genel seçiminin ülkemize, ilimize, partimize, adaylarımıza ve yüce Türk milletine hayırlar getirsin. Kıymetli Malatyalı hemşehrilerim, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde kesinlikle oyunuzu kullanmaya gidiniz ve ‘benim bir oyumla ne olacak’ demeyiniz. Oy vermek vatandaşlık görevidir. Oylar birer birer hesaplanmaktadır, siz değerli hemşehrilerimizin bir oyu 'çok oyunu' bozabilir. Bu vesileyle oyunuzu sandıklara giderek kullanınız” şeklinde konuştu.

Ülkenin geleceği için mutlaka oy kullanılması gerektiğini anlatan Erdem, “Memleketimizin içinde bulunduğu sıkıntıları görerek oylarınızı kullanınız. Ülkemizin geleceğine oyunuzu kullanınız, ülkemizde birlik, dirlik, beraberlik sağlanması için oyunuzu kullanınız bu birliği, dirliği sağlamak, yolsuzluğun üzerine gitmek, demokratik açılım adına ülkemizi karışıklığa götürmek isteyenlerin karşısında durmak, vatanımızı selamet ve huzura götürmek için, Milliyetçi Hareket Partisi adaylarımıza oylarınızla destek olunuz" dedi. 

Erdem, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının bölgeye, ülkeye, partiye ve adaylara hayırlı olmasını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız