SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sandığa Hakim Olamayınca..''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Pala ve beraberindeki heyet, Malatya'da İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Eğitim-Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Tek Gıda-İş'e ziyarette bulunduktan sonra basın toplantısı düzenledi.

CHP Malatya il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Pala, hükümetin iç ve dış politikasını eleştirdi. Ekonomik sıkıntılar olabileceğini, hatta aç kalabileceklerini, ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin dış politikasının satılmasına asla müsade etmeyeceklerini söyleyen Pala, "Türkiyemiz maalesef dışarıdan yönetiliyor. Hükümet ise buna göz yumuyor" dedi.

Genel Başkanlarının talimatları doğrultusunda seçim çalışmalarına hızla başladıklarını ve il il gezdiklerini söyleyen Fatih Pala, gezilerinde partilerinin büyük sempati topladığını gördüklerini dile getirdi.

CHP Malatya milletvekili Muharrem Kılıç ise, Malatya'da tütün üreticilerinin yok edildiğini, pancar üreticisinin ise 'bu yıl pancar ekeyim mi ekmemeyim mi' diye tereddütte bulunduğunu ifade ederek, "Çünkü, mazot, gübre ve işçilik fiyatı çok yükselmiş. Üretici alın terinin karşılığını alamıyor" şeklinde konuştu. Esnafın da matrah arttırımı ve iş yokluğu sıkıntısında olduğunu söyleyen Kılıç, "Malatya iktidara 5 milletvekili verdi, ancak karşılığını alamadı. Malatya hiçbir dönemde bugünkü gibi kötü duruma düşmedi" diye konuştu.

Parti meclisi üyesi Ayhan Yalçınkaya ise Türkiye'nin güneyinde yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Güney'de bir senaryo oynanıyor. Türkiye bunun tam içerisinde. Güney'de yeni bir dünya kuruluyor, hükümet uyuyor. Hükümet, güneyde yaşanan olaylarda taviz ve izin vermemeli" şeklinde konuştu.

CHP Malatya Merkez İlçe Başkanı Zeki Çıplak da, parti olarak bayan ve gençlere önem verdiklerini söyleyip, "Her mahalledeki temsilcimize, en az 3'er genç ve bayanı partimiz üyesi yapmalarını söyledik. Çünkü, seçim zamanında onları sandıkta görevlendireceğiz. Zaten sandığa hakim olamamamız nedeniyle seçimleri kaybediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız