SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sandığa Sahip Çıkacaksınız'

A- A+ PAYLAŞ
Saadet Partisi milletvekili adayları, parti binasında sandık görevlileriyle biraraya geldiler ve daha sonra mahallelerde çalışmalarını sürdürdüler.
SP'den konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:
"Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı 12 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor.
Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları, parti binasında sandık görevlileri ile bir araya geldi.  Sandık görevlilerine 12 Haziran seçimlerinin önemini anlatan SP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, “2000 yılında Türkiye’deki işsizlik oranı yüzde 6 iken bugün işsizlik oranı yüzde 11,9’larda bu devletin kendi tutanaklarıdır. Kendi açımızdan bakarsak, 4 çocuğumuz var 3’ü çalışıyor 1’i işsiz ise Türkiye’de işsizlik oranı yüzde 25’tir. Ve Türkiye’nin gerçeği budur. Çocuğunu evlendirecek, işi yok diye kara kara düşünüyor” dedi.  Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Cumali Akça ise, milli görüşün Türkiye’de tekrar iktidar olması gerektiğini vurgulayarak, “Sizler partimizin sandıklardaki koruyucularısınız. Hakikaten gerçekten bir oy demek, ülkenin kurtuluşu demektir. Önce siz inanacaksınız. Siz inandıktan sonra sandığa sahip çıkacaksınız. Tek bir oyumuzun heder olmaması için gayret göstereceksiniz” diye konuştu. 
Öte yandan Saadet Partisi İl Başkanı ve milletvekili adayları Büyük Mürşid-i Kamil Ali Kara Efendi hazretlerinin ahirete irtihallerinin 40. sene-i devriyesi nedeniyle okutulan mevlidi şerife katıldı. 
BAŞHARIK MAHALLESİ’NDE TOPLANTISaadet Partisi Malatya Milletvekili adayları mahalle toplantılarını sürdürdü. Adaylar, Başharık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.   Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, “28 gün sonra sandığa gideceğiz. 9 yıldır yapılanları tasdik ediyorsak yine aynı partiyi destekleyeceğiz, 9 yıldır yaptıklarınızı 4 yıl daha yapsınlar diye başımıza getireceğiz. Ya da yeter artık, 9 yıldır verdiğiniz sözleri tutmadınız, artık bundan sonra size yer yok diyeceğiz. 12 Haziran’da sandığa gittiğinizde siyasi partilerin geçmişini düşünerek, 9 yılda yaptıklarını gelecek 4 yılda da yapacaklarını bile bile kendimizi ve çocuklarımızın geleceğini ateşe atmayalım” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız