SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sandıklara Sahip Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği üyesi avukatlar, seçime destek olmak için 1 Kasım seçimlerinde gönüllü olarak çalışacaklarını açıkladı. 

Konu hakkında bilgi veren, aynı zamanda CHP'nin 5. sıra milletvekili adayı olan Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği (ÇAVDER) Başkanı Avukat Yusuf Sürücü, 1 Kasım seçimlerinde gönüllü olarak çalışacaklarını ifade etti. Sürücü, “1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak erken genel seçimin barış, huzur ve güvenlik içinde hukuka uygun şekilde gerçekleşmesi öncelikli dileğimizdir.7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan şiddet ve terör nedeniyle 1 Kasım’daki seçimlerin hukuka uygun şekilde gerçekleşmesi konusunda bütün toplum kesimlerinin endişeleri olduğu gerçeğinden hareketle Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği(ÇAVDER) olarak seçimin güvenli ve hukuka uygun şekilde gerçekleşmesi için gönüllü olarak 1 Kasım da sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

Sürücü, “Bu amaçla gönüllü dernek üyesi arkadaşlardan oluşan avukatlarımız Malatya’nın tamamında ihtiyaç duyulan her noktada sandık kurulu görevlilerine ve oy kullanacak seçmenlere hukuksal yardım yapacaklardır. Bu yardımı parti ayırımı yapmaksızın hangi partiye oy verirse versin bütün seçmen yurttaşlarımıza vermeyi hedefliyoruz. 1 Kasım seçiminin ilimize ve ülkemize barış, huzur, kardeşlik ve adalet getirmesini ve Demokrasimizi içine düştüğü sıkıntılardan kurtaracak kararların altına imza atacak fikri hür, vicdanı hür, hukuka ve demokrasiye bağlı vekillerden oluşacak yepyeni bir TBMM oluşturmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız