SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sandıktan Adımız Çıkarsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:02
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, belde ziyaretleri kapsamında Beydağı Beldesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Partililer ve çok sayıda Beydağı Belde sakinleri katıldı.

“CHP YAPAMAYACAĞI HİZMETLERİN SÖZÜNÜ VERMEZ”

Beydağı Beldesi’nde konuşan CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar Cumhuriyet Halk Partisi’nin asla yapamayacağı hizmetlerle ilgili olarak söz vermeyeceklerini söyledi.

“SULAMA SORUNU BELEDİYE’NİN ACİZLİĞİDİR”

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise Beydağı Beldesi’nin sulama sorunu olmasının belediyenin bir acizliğini olduğunu belirtti. 

Kaya, “Mamurek gibi harika bir coğrafyası olan, insanları pırıl pırıl olan bir belde de hala su problemi var.  Belediyecilik anlayışında yakışmayan bir sıkıntıdır. Allah nasip ederse ve sizler de teveccüh gösterirseniz 30 Mart günü sandıktan belediye başkanı olarak bizim adımız çıkarsa biz öncelikli olarak teşekkür ziyaretinde bulunacağız. İkinci gün olarak da hizmetlerimize başlayacağız. Hizmetlere başlarken de hayal mahsulü projelerle karşınıza gelmeyeceğiz.”dedi.

“HALKTAN BAŞKA BÜYÜK BİR MAKAM YOKTUR”

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ayrıca bütün siyasilerin halktan güç alması gerektiğini ve halktan başka büyük bir makam olmadığını belirterek şunları söyledi: “Bütün siyasal partiler güçlerini halktan almalı aslında güçlü olan halktır. Onun dışında hiçbir güçlü makam yoktur. bizler hiçbir kavramın arkasına sığınmadan, Ankara’nın gölgesine sığınmadan sadece ve sadece sizlere hizmet noktasında neler yapabiliriz. bunun kaygısını taşımak zorundayız. Siyasi görüşüne bakılmaksızın hangi belediye başkan adayı Mamurek’e ve diğer bütün Battalgazi’ye hizmet yapabilecekse ona teveccüh göstereceksiniz ve oy kullanacaksınız. Beş yıl boyunca geleceğinizi ona emanet edeceksiniz.”

Kaya ayrıca belediye kaynaklarının doğru kullanılması ve başkalarına peşkeş çekilmemesi halinde okul ve hastane yapılabileceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız