SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sandıktan Çıkan Halkın Kararı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:21:07
'Sandıktan Çıkan Halkın Kararı'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt'ta seçimi kazanan AKP adayı Hacı Uğur Polat'ı kutladı sonuca saygı duyduğunu bildirdi.

Porgalı, seçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bildiğiniz üzere 30 Mart Yerel  Seçimleri için  Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için bu yarışta ben de vardım. Tüm seçim kampanyası boyunca, bu seçimin kaybedeninin olmayacağını, kazananının olacağını, kazananın da Malatya olacağını her platformda dile getirdim. 

Sonuç itibari ile dün sandıktan çıkan karar, halkımızın kararıdır. Demokrasiye inanan bir hemşehriniz olarak  bu karara saygı duyduğumuzu belirtir, bizlere oy versin ya da vermesin Tüm Malatyalılara teşekkürlerimizi sunarım.

Kazanan arkadaşımızı da tebrik eder, Yeşilyurt ve Malatya için sonucun hayırlara vesile olmasını dilerim."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız