SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sandıktan Malatya Çıkar"

A- A+ PAYLAŞ
Adıyaman'ın Çelikhan ilçe Belediye Başkanı Mehmet Bora, Çelikhan ilçesinin Malatya'ya bağlanması konusunda, "Vatandaşın önüne sandık konulursa, sandıktan Malatya çıkar" dedi.
 
Mehmet Bora, Malatya'nın Büyükşehir olabilmesi için gerekli olan nüfusa ulaşabilmesinin Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinin Malatya'ya bağlanması konusunda oluşturulan gündemiyle ilgili Adıyaman Gazatecileri Cemiyeti'nin ziyaretinde konuştu. Bora, 2009 yılında Çelikhan'ın 5 köyünün Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlandığına dikkat çekerek, Çelikhan'ın Malatya ile daha fazla ekonomik ve sosyal ilişki içersinde olduğunu söyledi.
 
Kendisinin şahsen Adıyaman'ı tercih ettiğini fakat halkın Malatya'ya bağlanma isteği olduğunu vurgulayan Bora, "Halkın önüne bugün sandık konsa, sandıktan yüzde 80 Malatya çıkar. Yani halkımız Malatya'ya bağlanmaya sıcak bakıyor. Bu süreçte Adıyaman'da ki yöneticilerimiz Çelikhan'a gerekli ilgi ve alakayı göstermedi. Malatya'da Çelikhan doğumlu olan 16 bin 67 kişi bulunurken, Çelikhan'ın köyleri ve merkezinde yaşayan kişi sayısı 15 bin 457'dir. Adıyaman'daki Çelikhanlıların sayısı yok denecek kadar azdır. Çelikhanlılar resmi işlerinin dışında diğer işlerinde Malatya'yı tercih ediyor" dedi.
 
Bora, Çelikhan'ın Malatya'ya bağlanılmasının konuşulmasının bile Adıyaman için ayıp olduğunu aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız