SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanırım 1 Nisan Şakası Bu!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:10:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarına başladı,. 

İl Özel İdaresi Salonu’nda Naci Şavata’nın başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi, gündemindeki maddeleri görüşüldü.

Gündem gereği, Doğanşehir İlçesi Esentepe Mahallesi'nden nüfusun çok yoğun olması sebebiyle acilen bir ilkokul yapılması konusu görüşüldü. .

Raporda, “Bu nedenle, söz konusu Esentepe Mahallesi'ne yer temini acısında uygun bir yerin acilen kamulaştırma yapılarak okul yapılması belirtiliyordu. Eğitim-Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu olarak yapılan araştırma ve inceleme sonucunda; İlimiz Doğanşehir Belediye Başkanı ile yapılan görüşme neticesinde, Belediye Başkanının Esentepe Mahallesi'nin uygun görüleceği bir yerin okul yapılmak şartıyla yer verileceği belirtilmiştir. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü teknik elemanı tarafından yapılan inceleme neticesinde okul yapılması açısında tüm kriterlerin uygun olduğu gerekçesiyle olumlu raporu verilmiştir” denildi ve rapor görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi.

Bu arada, CHP’li meclis üyesi gündem dışı söz alıp, “Sayın başkanım, siz 1968 kuşağındansınız. Sizi CHP’nin büyük şehir adayı gösterileceğinize ilişkin söylenti var. Ne diyorsunuz?” diye sordu.

Başkanı Naci Şavata ise, kendisinin milli görüşten geldiğini, “Görevim süresince parti ayrımı yapmadım. Ama sanırım siz 1 Nisan şakası yapıyorsunuz” deyince meclis üyeleri gülüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız