SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanki 13 Yıldır Biz İktidarız!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:02
A- A+ PAYLAŞ

MHP seçim çalışmalarını sürdürüyor. Arif Yıldız ile Hakan Yılmaz, Yeşiltepe'de düzenlenen toplantıya katıldılar.

Toplantıya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Yeşiltepelilerle bir araya gelen MHP’li Arif Yıldız, “AKP bazen öyle şeyler söylüyor ki, sanki 13 yıldır kendileri tek başında iktidar değil de biz iktidarız” dedi. 

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimlerine 3 hafta gibi bir süre kala çalışmalarına hız verdi. MHP’li milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız ve Hakan Yılmaz Yeşiltepe mahalleleriyle bir araya geldi. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi hareket Partisi ilk kurulduğu günden bu güne kadar belli kriterleri olan ve bugüne kadar eğilmeden,  bükülmeden geldiğini anımsatarak, “Genel Başkanımız Ankara’da ne söylemişse, Tunceli’ye de gitmiş aynısını söylemiştir. Milliyetçi Hareket’in sözü her yerde aynıdır. Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız elif gibi dimdiktir. Bükülmezler, kırılmazlar ve eğilmezler. Ama bazı siyasi parti liderleri var, Diyarbakır’a gidiyor Kürtçü oluyor. Balıkkesir’e gidiyor Türkçü oluyor. Karadeniz’e gidiyor Gürcü oluyor. Bizde öyle bir şey yok. İşte bunun için Milliyetçi Hareket Partisi söylüyorsa yapar” dedi. 

ASGARİ ÜCRET 949 LİRAYKEN SARAYDA YAŞAYAMAZSINIZ

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’de 13 milyon işsiz varsa, sarayda yaşayamazsınız dediğini anımsatan Yıldız, şunları kaydetti: “Asgari ücret 949 lirayken sarayda yaşayan vatandaş kendi kızını kendine danışman atıyor ve 55 bin lira maaş alıyor. Bu Allah’tan reva mıdır? Yazıktır, günahtır. Bu nereden nereye geldiklerini gösteriyor. MHP olarak diyoruz ki, her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bunu yaparken bizim yandaşlardan 5 kişi, diğer komşudan hiç kimse çalışmayacak şeklinde değil. Her yoksul aileden olmak üzere yılda 700 bin aileye iş imkanı sağlayacağız. Bu kadar işsizi bir anda hepsini işe almak mümkün değil. İşe alamadığımız yoksul ailelere de Hilal Kart vereceğiz. Hilal Kart’ta her ay 700 lira para yükleyeceğiz ve yoksul vatandaşımız istediği gıdayı alabilecek. Bunu alırken de mahallesindeki küçük esnaftan alacak. Hem küçük esnaflarımıza destek olunacak hem de yoksul vatandaşlarımız istediği gıdayı alabilecek.”

“SANKİ BİZ 13 YILDIR TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ”

“AKP bazen öyle şeyler söylüyor ki, sanki 13 yıldır kendileri tek başında iktidar değil de biz iktidarız” diyen Yıldız, AKP’liler kendi kendilerini eleştirdiğini kaydetti. Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçenlerden bir bakan Bülent Arınç diyor ki, ‘Bizim hükümetimizin karnesinin en zayıf olduğu taraf israftır. Eğer israf olmazsa sizden vergi almamıza gerek kalmaz’ diyor. Bunu kendileri itiraf ediyor. Bizde diyoruz ki, emeklilerimizden yapılan kesintileri kaldıracağız, emeklilerimizin maaşı en az asgari ücretli kadar olacak.  Asgari ücreti 1400 lira yapacağız. Zaten asgari ücretten vergiyi kaldırdığımız zaman net rakam 1400 lira oluyor. Bunları yapmak çok kolay. Yeter ki siz samimi olan, bunları yapmayı taahhüt eden Milliyetçi Hareket’i iktidara getirin.” 

“YEŞİLTEPE İLE FAHRİ KAYAHAN ARASINDA ADALET YERLERDE SÜRÜNÜYOR”

Milliyetçi Hareket saray yapmak için değil fabrika yapmak için iktidara yürüdüğünü belirten Yıldız, hem Türkiye’yi hem de Malatya’yı yönetmek için hazır olduklarını kaydetti. Adaletin yerlerde süründüğünü, bu adaletin sadece adliyelerde değil her yerdeki adaletin yerlerde süründüğünü belirten Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeşiltepe ile Fahri Kayahan arasındaki adalet de yerlerde sürünüyor. Burası ile Yeşilevler arasında da adalet yerlerde sürünüyor. Buradaki vatandaşlarımıza 3 kat izin veriliyor. Yeşilevlere 15 kat izin veriliyor. Buradaki alt yapıda sıkıntı olduğu için mi buraya 3 kat, oraya 15 kat veriliyor. Hayır, buranın zemini de oranın zemini de aynı. Eğer iki zemin de aynıysa adaletin uygulanması gerekiyor. AKP döneminde her yerde adaletsizlik var. 4 bakan çocuğunu hakim karşınsa çıkarmamak için 70 bin polisin yeri değiştirildi. Davaya bakan savcılar, hakimler görevlerinden alındı. Hakimin karşısına bakan çocukları çıkarılmasın diye başka hakim ve savcılar atandı. Ve bu işte bir şey yokmuş dediler. Peki yoktu da o ayakkabı kutularındaki paralar neydi? Evlerdeki para sayma makineleri, kasalar, milyon dolarları sıfırlamalar neydi? Yoksa biz mi yanlış gördük. Yapılanları AKP şemsiyesi altına, korumaya aldı. Fakat ufak bir çocuk aç olduğu için ekmek çalıyor, hemen gözaltına ve hemen hakim karşısına çıkarıyorlar. Basıyorlar cezayı. Buna bir dur demenin zamanı gelmedi mi, değerli Yeşiltepeliler.” 

KİMLER KATLDI?

Yeşiltepe Mahalle toplantısına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, Yeşiltepeliler Dernek Başkanı ve yüzlerce Yeşiltepeli vatandaş katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız