SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın 'Meçhul Rekortmenler' Listesi!.

0
Güncellendi - 2016-07-19 23:23:55
Malatya'nın 'Meçhul Rekortmenler' Listesi!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 2015 yılı gelirlerine ilişkin en fazla Gelir Vergisi ödeyecek olanlara ilişkin ilk 100 listesine giren mükelleflerden 40'ı isminin açıklanmasını istemedi.

Vergi Dairesi Başkanlığı'nca açıklanan listeye göre; iş konusu hakkında bilgi verilmeyen Ömer Karaduman adlı mükellef 334 bin 454 TL'lik vergi tahakkukuyla, Malatya'nın Gelir Vergisi Rekortmeni oldu.

Malatya'da, 40'ı meçhul olan ilk 100 listesi şöyle:

gv1gv2gv3

gv4gv5gv6

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Bu rekortmenlerin? ödedikleri vergi çok komik rakamlar Devlet burada üzerine düşeni yapmalı.neredeyse asgari ücretliler kadar ödemişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (7 yıl önce)
    Bu vergiler devede kulak! Şu anda asgari ücretin biraz üzerinde maaş alan bir işçi aylık 400 TL net vergi veriyor arkadaşlar. Tamı tamamına yıllık neredeyse 5.000 TL. Esas vergi rekortmenleri bunlar kazançlarına göre...
    0
    0
    Yanıtla