SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanki Teksas!. Bir Olay Daha..

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:44
Sanki Teksas!. Bir Olay Daha..
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'na bağlanan sokak üzerinde silah sesleri duyulması üzerine giden polis ekipleri, kan izi ve boş mermi kovanı buldular. İlk etapta çevredeki hastanelerde bulunamayan yaralı şahsın, olaydan yaklaşık yarım saat sonra Devlet Hastanesi'ne getirildiği ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Göztepe Mahallesi'nde akşam saatlerinde 2 kişinin yaralandığı silahlı olaydan yaklaşık 2.5 saat sonra, 22.30 sıralarında bu kez Kernek Mahallesi'nin Kanalboyu'na bağlanan Yeni Lale Sokağı'nda silah sesleri duyuldu. Olay yerine giden polis ekipleri, boş kovan ve kan izlerine rastlarken, yaralı ve saldırgan ya da saldırganların izi bulunamadı. Gelen ambulans boş döndü. Çevredeki hastanelerde yapılan araştırmada da yaralıya rastlanmazken, yaklaşık yarım saat sonra silahla dizinden yaralanmış olan ve adının Oğuzhan Gökçe olduğu öğrenilen bir kişi Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Olay yerinde yapılan araştırmada, 9 adet boş mermi kovanı bulunurken, polis olayın faili olduğu gerekçesiyle Bilal B. ve yanındaki şahısları aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız