SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanki Veda Gibi!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:18
Sanki Veda Gibi!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Kalırız, kalmayız ama aklım hep burada olacak" dedi.

Tecrübeli teknik adam, TFF Antrenman Sahası'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada veda gibi sözler kullandı. 

Rakiplerin üst üste maç yapmalarını avantaja çevirmek istediklerini dile getiren Uçar, "Bu grupta daha değişen şeyler olacak. Biz şu anda bir aradayız ki bu bence takımın ihtiyacı olan bir ara. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İrfan ve Sadık’ın sakatlığı sürüyor. Muhtemelen bu hafta da yoklar. Samet de yok. Ama sevindiren şey Vedat Budak’ın cezasının bitmiş olması. Orta sahada mutlaka bize dinamizm katacak. Çok önemli bir maç bizim için. Hacettepe maçı çok önemli bir maç. Biz dinlendik. Onlar Pazar günü maç yaptılar. Cuma günü tekrar oynayacaklar. Maçları ertelenen takımlar var. Onların maçları var. Yani yoğun bir periyoda girecek rakipler. Bu da bizim için bir avantaj olabilir" şeklinde konuştu. 

"Fikstür avantajını kullanmak istiyoruz"

Tecrübeli teknik adam, fikstür avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Mutlaka puan kayıpları yaşanacak. Mutlaka bir sakatlık olacak. Mutlaka kart görecekler. Biz 1461 Trabzon maçının galibiyetini pahalı ödedik. 3 tane ciddi sakat verdik. İşin özüne gelecek olursak, 9 maçımız var, 5’i içeride. Rakiplerimiz Aydın ve Pendik'in buraya gelecek olması bizim için bir avantaj. Menemen maçı zaten sondan ikinci maç. O maçın burada mı orada mı olacağı fark etmez. Dolayısıyla fikstürde bir avantajımız görünüyor. Ama tabii ki fikstür avantajı kullanmak için güçlü olmak lazım. Biz de onun çabası içerisindeyiz."

"Malatyaspor, benim için bir yara"

Süper Lig'de ilk görev yaptığı takımın şuanda amatör kümede mücadele eden Malatyaspor olduğunu anımsatan Feyyaz Uçar, Malatyaspor'un kendisi için bir yara olduğunu kaydetti.

Uçar, Malatyaspor'un durumuna geceler boyu üzüldüğünü dile getirerek, "Süper Lig’de ilk görev yaptığım yer. Takımı Aykut Kocaman’dan devir almıştım. İlk geldiğimde o sene düşme tehlikesi vardı. O seneyi hayırlısıyla geçtik. Bir sonraki sene başarısızlığımız dolayısıyla, gayet doğal bu gizlenecek bir şey yok, ayrıldık. 4 maçlık bir başarısızlık. Benim içimde hala bir yaradır. O takımı bana bir 4 maç daha bıraksalardı küme düşmezdi. Bu konuda hakikaten geceler boyu çok üzüldüm. Çünkü o takımı hazırlamıştık. O takımın çok ciddi sezon başı sıkıntısı vardı. Galatasaray dışarıda, Trabzon içeride. Kolay maçlar değillerdi. Öyle acele bir karar verildi. O açıdan Malatyaspor’un bende ayrı bir yeri var. Beni en çok sevindiren, en çok üzülmeme sebep olan takımdır Beşiktaş'tan sonra" diye konuştu. 

"Yarım kalan işi bitirmek istiyoruz"

Feyyaz Uçar, Yeni Malatyaspor'u mutlu sona ulaştırmak istediklerini kaydederek, "Futbolculuk için Beşiktaş’ın, teknik adamlık için Malatya’nın yeri bende hep ayrı kalacak. Bu hiçbir zaman değişmeyecek. Kalırız, kalmayız ama aklım hep burada olacak. Burada bir şeyler yapılabileceğine inanıyorum. Burada bir oyuncu potansiyeli de var alttan gelen. Yıllardır göz ardı edilmiş. Şimdi dikkat ediyorum çalıştığım liglerde genelde Malatya’dan oyuncular var. Burada biraz daha kalıp, biraz daha Malatya için ter akıtsalar bence daha iyi olur. İnşallah bu sene mutlu sona ereriz. Biz de o yarım kalmış işi bitiririz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız