SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisin Yakaladığı 5 Şüpheli Tutuklandı

0
Güncellendi - 2018-01-25 03:43:52
Polisin Yakaladığı 5 Şüpheli Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan soruşturma ve çalışmalar sonucunda 1 şüpheli kurşunlama, yaralama ve tehdit suçlarından,  1 şüpheli telefonla dolandırıcılık, 2 şüpheli araçlardan hırsızlık yapmak suçundan ve 1 şüpheli ise piyasaya sahte para sürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Polisler de  rahat nefes alacak

Malatya’da gece saatlerinde polis ekiplerince yakalanması için çalışma yürütülen, ancak her seferinden ekipleri atlatan şüpheli Ömer B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl merkezinde gece devriyesi ve görevi yapan polis ekiplerince asayiş suçuna karıştığı gerekçesiyle ismi sürekli anons edilen, ancak her seferinde polisi atlatan Ömer B. için Asayiş Şubesi ekipleri, geniş çaplı bir çalışma yürüttü.

Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanan Ömer B.’nin kesinleşmiş 3 yıl 8 ay hapis cezası bulunduğu belirlenirken, kasten yaralama, ikamet kurşunlama ve tehdit suçlarında da hakkında çok sayıda soruşturma olduğu belirlendi.

Hakkındaki soruşturma dosyaları ve kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle adli makamlara sevk edilen Ömer B. tutuklanarak cezaevine gönderildi

-Şanlıurfa’ya giden ekip yakaladı

Alınan bilgiye göre, Malatya’da yaşayan Ş.K. adlı bayan polise başvuruda bulunarak telefonla arayan şüphelinin kendisini 30 bin TL tutarında parayı alarak dolandırdığını bildirdi.

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada şüphelinin M.I. olduğu ve Şanlıurfa’da bulunduğu belirlendi. Malatya Emniyeti Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri Şanlıurfa’ya giderek, adresi ve açık kimliği ortaya çıkan şüpheli M.I.’yi, yakalayarak gözaltına aldı.

Soruşturma sonrasında Malatya  Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen M.I., dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Sahte paradan da 1 tutuklama

Öte yandan Battalgazi İlçe Emniyet Asayiş ekiplerince yapılan çalışmada, piyasaya sahte para sürmek suçundan hakkında soruşturma yürütülerek yakalanan M.T., işlemlerin ardından sevk edildiği  Malatya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Otodan hırsızlığa 2 tutuklama

Malatya’da Yavuz Selim Mahallesi ve Özalper Mahallesinde peş peşe 4 ayrı araçtan hırsızlık meydana gelmesi üzerine geniş çaplı soruşturma yürütüldü.

Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 4 ayrı araçtan hırsızlık yaptığı belirlenen S.K., F.B. ve F.D. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Sulh Ceza Hakimliğine çıkartılan şüphelilerden belirlenen S.K. ve F.B.  tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

-Şüphelinin üzerinden tabanca çıktı

Çukurdere Mahallesinde ise polis ekiplerince şüphe üzerine durdurularak kimlik kontrolü ve üst araması yapılan şüpheli V.S. adlı şüphelinin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız