SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şanlıurfa'daki Malatyalılar

A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'da yaklaşık 10 bin kişinin Malatya kökenli olduğu bildirildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclisi'nin Ekim Ayı Toplantısını Şanlıurfa'da yapması nedeniyle, kente gelen MTSO Meclis üyeleri, toplu halde Şanlıurfa Malatyalılar Derneği'ni ziyaret etti. MTSO heyetini Şanlıurfa Malatyalılar Derneği Başkanı Ahmet Doğan karşıladı.

Doğan, Şanlıurfa'da Malatya kökenli 8 ile 10 bin kişinin bulunduğunu belirterek derneklerine üye olan yaklaşık 600 kişinin 117 ayrı soyad taşıdığını dile getirdi. Doğan, 2006 yılında kurulan derneğin Malatyalıları bir araya getirmeye çalıştığını söyledi. Doğan, "Biz Şanlıurfalı ve Malatyalı olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Şanlıurfa'da Malatyalıların bizi karşılamış olması ayrı bir sevinç kaynağı. Dernek çalışmalarınızda size başarılar diliyorum" diye konuştu, Malatya TSO Meclis Üyeleri ile Malatyalılar Derneği üyeleri bir süre sohbet ettiler.

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Şanlıurfa Malatyalılar Derneği Başkanı Ahmet Doğan'a kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız