SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şans Son Dakikada Güldü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:05:00
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Alanyaspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, yakaladıkları seriyi sürdürüp, play-off'a kalmak istediklerini söyledi. 

Zorlu karşılaşmadan önemli bir 3 puan çıkardıklarına değinen Kahya, “Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Alanyaspor, iyi oyunculardan kurulu ve hedefi olan bir takım. Son birkaç haftadır istedikleri sonuçları alamıyorlardı ve bizimle oynayacakları karşılaşmadan alacakları puan ya da puanlarla çıkış yakalamak istiyorlardı. Rakibimiz bu anlamda da maça iyi başladı. Biz iyi konsatre olamadık ama yediğimiz golden sonra daha iyi mücadele ettik. İkinci yarının başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Son dakikada bulduğumuz golle de 3 puanı aldık. İlk defa son dakikada şans bize güldü. Allah’a şükür bu zorlu deplasmandan 3 puanı almasını bildik” dedi.

Ligde son 4 haftada iyi bir seri yakaladıklarına değinen Kahya, “ Şimdi önümüze bakacağız. İyi bir seri yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Neticede de play off’a kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız