SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şansımız Her Takımdan Fazla"

0
Güncellendi - 2016-09-21 01:03:34
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin,  şampiyonluk yolunda gruptaki her takımdan daha fazla şanslarının olduğunu ifade etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Malatya ekibinde sakatlıkları bulunan Turgut Ulutaş ile Talat Akça takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan takımın teknik direktörü İsmail Tekin, 25 Temmuz’dan buyana yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarını kaydederek, yaklaşık 8 haftadır yeni sezona hazırlandıklarını belirtti.

Tekin, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Sezon hazırlıklarına Malatya’da başladık. Daha sonra ikinci etap kamp çalışmalarını Nevşehir’de gerçekleştirdik. Yaklaşık 8 haftadır yeni sezona hazırlanıyoruz. İki ayda normal çalışma süresini bitirdik. Şuanda normal lig maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 6 hazırlık karşılaşması oynadıklarını anımsatan tecrübeli teknik adam, bu hazırlık maçlarının 5’ini kazanıp, 1’ini kaybettiklerini, kaybettikleri maçta talihsiz olaylar yaşadıklarını kaydetti.

Yeni bir takım olduklarını dile getiren Tekin, şunları söyledi: “Malatya Yeşilyurt Belediyespor bu sezon bir hedef koydu ve şampiyonluğa oynayacak. Grup’ta geçen senelerden de iyi takımlar var. Önemli transferler yaptılar.  Bu anlamda gruptaki maçlar haraketli ve heyecanlı geçecek. Ama sonucunda şampiyonluk için herkesin ne kadar çok şansı varsa, bizim her takımdan daha fazla şansımız var.”

Tecrübeli teknik adam, transfer yaparken her şeyi göz önüne aldıklarını ve buna göre transfer yaptıklarını ifade etti.

Brezilyalı Alfonso ve Fransız Meye’nin transferi öncesi takımda kaliteli oyuncularının olduğunu kaydeden Tekin, “Alfonso ve Meye denendiler ve biz onların faydalı olacağını düşündük. Şampiyonluğa oynayacak bir takıma katkılarının olacağını düşünerek aldık. İlk başta anlaşamadık, sonra gittiler. Başka takımlara baktılar ve sonrasında bizim kulübümüzde oynamak istediklerini söylediler. Bizde kendi şartlarımızı kabul ettikleri için getirdik” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız