SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şansımız Yüzde 51"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, ligde geriye kalan 5 maçta en çok puanı toplayarak, play off’a odaklanmak istediklerini söyledi.

Ligde son haftalarda iyi bir istikrar yakaladıklarını kaydeden Mumcu, “Takımımız geride kalan 7 haftada iyi bir performans sergiledi. Ligin ilk yarısında aleyhimize işleyen saha şansızlıkları, birkaç maçtır lehimize döndü. İnşallah bu şanslı durum bizi play off’ta da takip eder. Şuanda 47 puanla üçüncü sırada bulunuyoruz. Lider Balıkesirspor şampiyonluk yolunda tek kaldı gibi görünüyor. Kalan 5 maçta 5-6 puan alarak, play off’a odaklanmak istiyoruz” dedi.

“ALDIĞIMIZ 11 PUAN BİZİ BİRİNCİ OLMAKTAN ALIKOYDU”

Mumcu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play off şansı yüksek olan takımları da takip edeceklerini belirterek, şunları söyledi: “Play off’ta bize rakip olacak takımları bu haftadan itibaren izlettireceğiz. Gerçi Kırmızı Grup’ta da işler bir hayli karışık. O grupta da enteresan sonuçlar alınıyor. Biz kendi takımımıza baktığımızda, sezon başında koymuş olduğumuz ilk 5 hedefi noktasında emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Tabi ligi daha farklı tamamlayabilirdik. Ama futbolun içinde her şey var. Lige şöyle bir baktığımızda 11 maçta berabere kalmışız. 33 puanlık bir periyotta aldığımız 11 puan bizi birinci olmaktan alıkoydu. Son dakikalarda özellikle uzatmalarda yediğimiz goller, öne geçtiğimiz ancak mağlup olduğumuz maçlar birinci olmamıza da engel teşkil etti. Artık bunlar geride kaldı. Ben futbolcu ve teknik heyetimizi bizi ideallerimize taşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımızda bu noktada takımımıza destek verdi. Özellikle büyük taraftarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çok olgunca, Malatya’ya yakışır bir şekilde bizi desteklediler. Hiçbir zamanda takımımızı yalnız bırakmadılar.”

“PLAY OFF’TA ŞANSIMIZ YÜZDE 51”

Play off maçlarının kolay geçmeyeceğine dikkat çeken Mumcu, “Futbolun matematiksel olarak bir gerçekliği yok. Gününde, formunda ve şansı yerinde olan takımlar ipi göğüslüyor. Kırmızı ve Beyaz Gruba baktığımızda 8 takım arasındaki play off maçları kolay olmayacaktır. Play off’ta şehir takımları da yer alacak. Bunun yanında uzun süredir PTT 1. Ligi arzu eden takımlarda play off’ta mücadele edecek. Önceki dönemlere göre işimiz kolay değil. Şanslı mıyız? Ben şansımızı yüzde 51 olarak görüyorum. Bu yönde bütün çabamızı play off’ta ortaya koyacağız” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız