SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şansımızı Azalttık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:58:26
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un Teknik Direktörü İsmail Tekin, Kilis Belediyespor karşısında yedikleri basit golle, şanslarını azaltmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 

Tecrübeli teknik adam, derbi haftasında Kilis Belediyespor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında oyunun hakimiyetini tamamen ellerinde bulundurduklarını dile getiren Tekin, "Final maçları oynuyorduk ama bu bizim için derbi maçıydı. İlk yarıda oyunun hakimiyeti bizdeydi. Maça tam konsantre olmuştuk. Bu süreçte golü de bulduk ve 1-0 öne geçtik. 45 dakikanın sonuna kadar üstünlüğümüz devam etti" dedi.

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Tekin, ellerinde geçen fırsatları iyi kullanamadıklarını belirterek, "İkinci yarıda rakibin hareketliliğini gördük. Fakat o süreçte de gol pozisyonu vermedik. Ölü toptan kalkıp da, basit bir gol yememiz, rakibi hareketlendirdi. 1-1'!den sonraki gol pozisyonu açısından çok fazla net pozisyon yakaladık. Hakemin takdir haklarını tartışmak istemiyorum ama biz bu kadar rahat bir pozisyonda gol atmamız gerekiyordu. Bu fırsatı da yakaladık ama değerlendiremedik. Böylesi bir yarışta, basit bir golle şansımızı azalmış olmamızdan dolayı üzülüyorum" şeklinde konuştu. 

"BU BERABERLİĞİ HAK ETMEDİK"

Tecrübeli teknik adam, "Bu oyunla, bu mücadeleyle beraberliği hak etmedik" dedi.

Kilis Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Tekin, şunları söyledi: "Yapılan mücadele ve anlayış çok iyiydi. Çocuklarımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Hakemin takdir hakları futbolcuları etkiliyor. Tam pozisyona giriyorsunuz sizi kesiyor. Adapte olmuş, gol arıyorsunuz, o arada hiç beklenmedik bir faul düdüğü çalınıyor.İkili mücadelelerin hepsinde hakem takdir haklarını rakibimizden yana kullandı. Rakibin lehine verilen fauller, bizim yarı sahamızda da oldu ama faul yine rakibe verildi. Verilen bu fauller nedeniyle futbolcularımızın umutları kayboluyor, güveni sarsılıyor. Futbolcularımızın oyundan düşmemeleri için epey mücadele ettik ama olmadı. Bu oyun ve mücadeleyle beraberliği hak etmedik. Artık önümüze bakacağız. Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Bugün üçüncüyüz. Neden ikinci ya da birinci olamadığımızın hesabını yapacağız."

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPTUK DİYEMEYİZ"

Şampiyonluk yarışından kopmadıklarını ifade eden Tekin, "Böylesi maçlar oluyor. Rakiplerimiz bu tür maçları oynamaya devam edecek. Biz kalan bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Önümüzde kalan maçlara odaklanmak zorundayız. Ama neticeler neyi getirir onu bilemiyorum. Ama biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonuna kadarda bu yarışın içerisinde olacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız