SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şansız Bir Mağlubiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor futbolcusu Coşkun Yılmaz, grupta birincilik şanslarının azaldığını ve play-off'a kalıp, oradan PTT 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi. 

Yılmaz, Turgutluspor karşısında önemli bir 3 puan kaybettiklerine belirterek, "Bizim için şampiyonluk maçı hüviyetindeydi. Pendikspor karşısında galip gelmiştik. Bu anlamda fırsat maçıydı. Turgutluspor maçını kazanıp, ilerleyen haftalara daha iddialı ve moralli girmek istiyorduk. Gole kadar iyi oynadık. Yediğimiz golde de rakibimiz organize bir atakla kalemize gelmedi. Bireysel bir hatadan dolayı golü yedik. Bu herkesin başına gelebilir. Golden sonra moral olarak toparlayamadık. İkinci yarıda rakibimiz, üzerilerine gideceğimizi bilerek kontra ataklarla kalemize geldi. Şansız bir mağlubiyet aldık" diye konuştu.

Şampiyonluk şanslarının azaldığına belirten tecrübeli futbolcu, "Şampiyonluk biraz uzak görünüyor ama en azından kalan haftalarda elimizden geleni yapıp, hem moral hem de puan olarak üstlerde yer almak istiyoruz. Tabi birde rakiplerin hata yapmalarını bekleyeceğiz. Artık birazda işimiz rakiplerimizin kötü gitmesine bağlı olacak. Tabi bizimde bu arada iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Takımca hatalarımızdan ders alıyoruz. Tam oldu derken, bir sonraki hafta moralimiz bozuluyor. İnşallah artık buna da bir son vereceğiz. Bir galibiyet serisi yakalayıp, yola devam etmeliyiz. Bu haftada Gaziosmanpaşa ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçı kazanıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Coşkun, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirerek, şunları söyledi: "Bu bir ritim meselesidir. Onu bir türlü yakalayamadım. Özellikle ligin ilk yarısında bu olmadı. İkinci yarıda daha istekliydik. Kampta da iyi çalıştık. İkinci yarıya takım olarak iyi başladık. Kırklarelispor maçında kötü oynadık. Turgutluspor maçında da kötü değildik. Gole kadar çok iyi oynadık. Golden sonra risk aldığımız anlarda sıkıntı yaşadık. Takım içinde rekabette var. Forma şansı verildiğinde elimizden geleni yapıyoruz. Sadece ben değil, takım olarak böyle bir sıkıntımız var. İnşallah sonu hayırlı olur. Kendim içimizde de konuşuyoruz. Herkes "sonu güzel olacak" diyor. Birincilik şansımız azaldı ama bu işin play-off'u var. Bir şekilde üst lige çıkacağız. Kimsede umutsuzluk yok. İnşallah o umut yerine gelir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız