SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şansızlığı Kırmak İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:20:41
'Şansızlığı Kırmak İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, ligde yaşadığı şansızlığı kırmak istiyor. 

Sezon başında Malatyalı futbolculardan oluşan genç bir kadro kuran Malatya Yeşilyurtspor, lige iyi başlayamadı. Şerif Fırat nezaretinde oynadığı ilk 3 karşılaşmada mağlup olan Malatya Yeşilyurtspor'da görev değişikliği yaşandı. Şerif Fırat'ın yardımcısı Cihangir Serkan Meriç görevi devraldı ve 2 haftada 4 puan toplayarak, takımın havasını değiştirdi.

Toplanan 4 puan futbolcuların morallerini yerine getirdi. Zira iyi mücadeleye rağmen kaybedilen puanlar genç futbolcuların morallerini bir hayli bozmuştu. Takımın teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, futbolcularını gerek fiziksel gerekse de psikolojik olarak karşılaşmalara hazırlamak için yoğun bir mesai harcamaya başladı. Futbolcularıyla bire bir görüşmeler yapan Meriç, önemli bir sorumluluğu üzerine alarak, Malatya Yeşilyurtspor'u en iyi şekilde temsil etmek için futbolcularına gerekli öz güveni aşılıyor.

Genç bir kadroyla yola çıkan Malatya Yeşilyurtspor, grupta 4 puan toplayabildi. Büyük bütçeli takımlara nazaran daha küçük bir bütçe ve mütevazi yapısıyla yoluna devam eden Malatya Yeşilyurtspor, grupta şuana kadar istediğini elde edemedi.

Ligde geride kalan 6 hafta sonunda 4 puanla 12. sırada yer alan Malatya ekibi, geride kalan haftalarda istediği sonuçları almak için kolları sıvadı. Bu hafta oynayacakları Adıyaman İl Özel İdarespor maçıyla birlikte çıkışa geçmek isteyen futbolcular, ligde yaşadıkları şansızlıkları da kırmak istiyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız