SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şansızlıkla İlgisi Yok"

A- A+ PAYLAŞ
 
Puan tablosunda istedikleri yerde olmadıklarını söyleyen Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Ali Güneş, kötü ortamdan kurtulmak istediklerini söyledi. 
 
FUTBOLCULAR UYARILDI
 
Takımın, Diyarbakırspor karşısında iyi mücadele edemediğini belirten Güneş, futbolcuları uyardıklarını ifade etti. Bu maçta, diğer maçlara göre daha dirençsiz bir mücadele verildiğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Güneş, "İç sahada kaybettiğimiz çok puan var. Hedefe giden ve hedefleri olan bir takımın bu kadar basit puan kaybetmemesi gerekiyor. Biz çok kolay puanlar kaybettik. Özellikle son Diyarbakırspor maçında kaybettiğimiz puanlara baktığımızda, sahamızda mağlup olduğumuz İskenderun Demir Çelikspor ve Altay maçı dahi bu kadar dirençsiz oynadığımız bir maç yoktu. Maçtan önce çalışmalara başladığımızda oyuncularımıza Diyarbakırspor maçının zor geçeceğini söyledik. Takım olarak bu karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Rakibi küçümseme yok ama biz kazanmak için o mücadeleyi sahaya doğru yansıtamadık. Sen öne geçtiğin bir karşılaşmada, bizim gibi takımların skoru koruyarak, daha da artırması gerekiyor. Ama biz 10 dakika içerisinde yediğimiz golle öndeyken mağlup duruma düştük. İnsan üzülüyor. Diyarbakırspor maçını futbolcularımızla beraber tekrar izledik. Maçın sonuna kadar takımına destek veren taraftarlar var. Karşılaşmayı kazanarak, hem onların sevinmesini hem de üst sıralara tırmanmayı sağlayabilirdik. Ama olmadı. Diyarbakırspor maçıyla ilgili anlatılabilecek çok şey yok. Kötü oynadık" dedi. 
 
"ŞANZSIZLIKLA İLGİSİ YOK"
 
Puan kaybının şanzsızlıkla ilgilisi bulunmadığını belirten Güneş, "İskenderun Demir Çelikspor ve Altay maçları iyi mücadele ettiğimiz ama dikkat konusunda eksik olduğumuz maçlardı. Diyarbakırspor karşılaşmasında dikkatin yanı sıra mücadele anlamında da iyi bir sınav veremedik. Bunun çözümü antrenmanlarda daha fazla çalışmak. Özellikle yaptığımız o hataları antrenmanlarla ortadan kaldırmak. Ama en başta da sahaya çıktığında herkesin çok istekli ve yürekli bir şekilde sahada mücadele etmesi gerekiyor. Zaten eğer kendi takımının bir kalitesi, kapasitesi varsa bunu yansıtabilir. Ancak biz geçtiğimiz maçlarda dikkatsizlikle beraber çok şansız pozisyonlarda mağlup duruma düştüğümüz anlar vardı. Diyarbakırspor maçının şansızlıkla bir ilgisi yok. Biz bu maçta iyi mücadele edemedik. Kazanmak için yapmamız gereken o doğru mücadeleyi ortaya koyamadık" diye konuştu. 
 
"HATALARI KONUŞTUK"
 
Puan cetvelinde istedikleri yerde olmadıklarını vurgulayan Güneş, "Hafta başından itibaren futbolcularımızla konuşuyoruz. Maçlarda yaptığımız pozisyon hatalarını konuşarak, daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Maç, burada hafta başından itibaren yapılan antrenmanlarla başlar. Maçı son gün "maçı kazanacağız" gibi yapılan telkinlerle kazanmak mümkün değil. Maçı kazanma, daha iyi çalışmayla olur. Bizde şuanda bu kötü ortamdan daha çok çalışarak çıkmanın hesaplarını yapıyoruz" şekinde konuştu. 
 
"BİZE YAKIŞMIYOR" 
 
Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziosmanpaşa maçını da değerlendiren Güneş, "Gaziosmanpaşa da bizim gibi geçtiğimiz seneden kadrosunun büyük bir bölümünü korudu. Onlarda lige çok iyi başlamadılar. Ama son haftalarda aldıkları puanlarla orta sıralarda yer alıyorlar. Kendi sahasında oynayan bir takımla karşılaşacağız. Ancak bizim artık deplasman ya da içeri bakmadan bir yerden kazanmaya başlamamız gerekiyor. Mutlaka galibiyet almamız lazım. Çünkü şuanda puan tablosunda bulunmuş olduğumuz yer, ne bize ne futbolcularımıza ne de Malatya'ya yakışmıyor. Bunun üzüntüsünü futbolcularımızda da görüyoruz. Bu maçta özellikle defans bloğunda dikkatli olmamız gerekiyor. Hücumda umutlu olduğumuz iyi isimler var. O isimlerinde Pazar günü sahada daha istekli ve dikkatli olacağını düşünüyoruz. Orada alacağımız bir galibiyet en azından camia ve bizim için moral olacaktır" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız