SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şanssız Gollerle Mağlup Olduk'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp basın Sözcüsü Selim Pilten, Trabzon Akçaabat Sebatspor maçında şeytanın bacağını kıracaklarını söyledi.
Pilten, takımın son haftalarda çok iyi futbol oynadığını ifade ederek, "Son iki üç haftada çok iyi futbol oynamamıza rağmen yediğimiz şanssız gollerle mağlup olduk. Bu noktada kendi sahamızda oynayacağımız Akçaabat Sebatspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Bu maçı kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. İnanıyorum ki bu maçtan alacağımız galibiyetle gelecek maçlar için moral bulacağız. Taraftarlarımızın da bu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. İnşallah Sebatspor maçında galip gelerek, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz" dedi.

Öte yandan Yeni Malatya Spor, Çarşamba günü saat 15.00'te kendi sahasında oynayacağı Akçaabat Sebatspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sarı siyahlı takımda sakatlığı devam eden forvet oyuncusu Hüseyin Kartal'ın karşılaşmada forma giyemeyeceği bu futbolcu dışında herhangi bir eksiğin bulunmadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız