SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şanssızlıklar Yaşıyoruz Ama.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerindeki elektrik dağıtım işini yürüten Aksa Elektrik Şirketi Genel Koordinatörü Fikret Akbaş, 2012 yılında Malatya'da önemli yatırım projelerini gerçekleştireceklerini söyledi. 
 
Malatya'da basın mensupları ile bir araya gelen Aksa Genel Koordinatörü Fikret Akbaş, FEDAŞ'ın özelleştirilmesinin ardından geçtiğimiz yıl 1 Ocak'ta devraldıkları elektrik dağıtım işi üzerinden 1 yıl geçtiğini ifade ederek, "Aksa bölgemizde 1 senesini tamamladı. Geçtiğimiz yıl 1 Ocak itibariyle devralmıştık. Öncelikle Malatya'da arızaları minimuma indirmek için bakım ve yatırım çalışmalarına ağırlık verdik. Eksik olan malzeme ve eleman ve araç takviyemizi yaptık. Araçlarımızı ve ekiplerimizi yeniledik. Şansızlıklarda yaşıyoruz. TEİAŞ'dan dolayı bazı sıkıntılarda yaşıyoruz. TEİAŞ'den dolayı sık sık son dönemlerde sıkıntılar yaşadık. Vatandaşımız TEİAŞ, bilmez. Tabi burada kimseyi suçlamıyoruz. Onlarda bizim kardeş kuruluşumuz. Yılbaşı gecesi yapılan kesinti TEİAŞ kaynaklıydı. 2012 yılında 25 milyon TL civarında bir yatırım hedefliyoruz. Çalışmaları başladı, ihale hazırlıklarını yapıyoruz. Çok yakın bir gelecekte 25 milyon TL yatırımı Malatya'da gerçekleştireceğiz. İmarı tamamlanmış bölgelerde belediyemizle koordineli bir şekilde yeraltı ve şebeke yenileme çalışmalarımızı yapacağız. Özellikle arıza kaynağı oluşturan bölgemizde her türlü yatırımı yapacağız. Kırsal alanlarda da yatırımlarımız olacak. Teknolojik yatırımlara ağırlık veriyoruz. Avrupa'da ne varsa, her türlü sistemi Malatya'ya, bölgemize getirmeye çalışıyoruz. Bunun ilk sistemi aydınlatma sistemini uzaktan izlenmesi olacak. Bunu ilk defa buruda açıklıyoruz. Hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Aydınlatma sisteminin tümünü uzaktan izler hale geleceğiz. Bununla birlikte bütün trafoları uzaktan izler hale geleceğiz. Avrupa'da ve dünyada teknoloji neyi gerektiriyorsa, biz burada sistemimizi ona göre organize etmeye çalışıyoruz. Bunu dışında şuanda geçici olarak Çoruh bölgemizdeki çağrı merkezinde 444 9186 nolu çağrı telefonumuzdan burası da kısmi olarak hizmet alıyor. Gerekli teknolojik malzeme siparişini verdik. Çoruh'taki çağrı merkezimizdeki ayrı bir bölümde bu bölgemize de hizmet sunulacak. Çağrı merkezi, yani çözüm merkezinde vatandaşın bütün sorun ve taleplerini bir telefonla çözebilecek durumdayız. İtiraz ve sorunları, arızalarını vatandaşlar 24 saat hizmet veren bir çağrı merkezine kavuşacak" dedi. 
 
İkinci veznenin Malatyapark yanındaki FEDAŞ'a ait binanın yanında yapılacağını söyleyerek, buradan da vatandaşların her türlü hizmeti alabileceklerini kaydeden Aksa Elektrik Genel Koordinatörü Fikret Akbaş, Malatya'ya çok önem verdiklerini ifade etti. Akbaş, vatandaşların şirketin internet sayfasına girerek, buradan da her türlü hizmeti alabileceklerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız