SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şantaj, Taciz ve Gasp İddiaları

A- A+ PAYLAŞ

İkisi il merkezinde, biri Orduzu Pınarbaşı'nda 3 olay.. Genç kadının şantaj, bir başka kadının taciz, 3 gencin gasp iddiaları üzerine toplam 4 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

ŞANTAJ..
Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 31 yaşındaki D.D. adlı kadın, daha önceden arkadaşlık yaptığı 23 yaşındaki A.T.E. adlı şahsın, “aramızda geçenleri ailene söylerim” diyerek şantaj yaptığını ve kendisinden para aldığını, ancak daha sonra şantaj ve tehditlerine devam ettiğini öne sürdü. İfadesi alınan A.T.E. ise, suçlamaları kabul etmedi ve kendisine iftira ettiği için D.D.’den şikayetçi olduğunu söyledi. Araştırma sürüyor.

TACİZ..
Öte yandan, Salı günü saat 17.00 sıralarında Turgut Temelli Caddesi’nde bir kişi tarafından taciz edildiğini öne süren 29 yaşındaki A.U. adlı kadın, polise başvurdu. A.U., yaklaşık 3 aydır kendisini takip eden ve “Seni seviyorum” diyerek tacizde bulunan 52 yaşındaki A.D. adlı şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Yakalanan A.D. ise, A.U.’yu sevdiğini ve evlenmek istediğini söylerken, hakkında “Cinsel Taciz” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

GASP..
Orduzu Taşpınar Gelincik Tepe civarında Salı günü saat 16.00 sıralarında meydana geldiği öne sürülen gasp olayı ile ilgili ifadesi alınan 14 yaşındaki U.D., arkadaşları 15 yaşındaki Y.E.K. ve 14 yaşındaki İ.Ö.’nün, üzerlerinde bulunan 25 YTL civarındaki parayı kendisine emanet bırakıp, gölete yüzmeye gittikleri sırada, yanlarına gelen iki kişinin “Üzerinde bulunan bütün paraları ver. Yoksa seni vururuz.” diyerek üzerini aradıklarını ve cebindeki arkadaşlarına ait parayı alıp gittiklerini söyledi. Polis bu ifade üzerine 16 yaşlarındaki B.Ü. ve H.K.’yı yakaladı. H.K.’nın üzerinde çıkan 25,50 YTL savcının talimatıyla 3 gence teslim edilirken, yaşları küçük olan 2 zanlı, daha sonra adliyeye getirilmek üzere ailelerine teslim edildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız