SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şantaj ve Tecavüz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Genç kız ayrıldığı eski erkek arkadaşının, uygunsuz video görüntülerini babasına göstermekle tehdit edip şantaj yaptığını öne sürdü. Bu arada, genç bir kadın da evinde tecavüze uğradığını ve soyulduğunu iddia etti.

“SANTAJ YAPIYOR..”
Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 18 yaşlarındaki Y.Y., polise başvurarak İ.S. adlı şahısla 3 yıl arkadaşlık yaptıktan sonra 1 yıl önce ayrıldıklarını, bu kişinin ayrıldıktan sonra tekrar kendisiyle birlikte olması yönünde tehditlerde bulunduğunu, son olarak görüştüğünde uygunsuz halde çekilmiş video görüntülerinin olduğunu, birlikte olmadıkları takdirde bu görüntüleri babasına göstereceğini söyleyerek tehdit ettiğini anlattı. Kızın 44 yaşındaki babası H.Y. de şikayetçi olurken, polis İ.S.’yi aramaya başladı.

“ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ..”
Öte yandan, Ş.T. adlı kadın öğle saatlerinde polise başvurarak, işyerinde tanıştığı Serkan adlı şahsı, kalacak yeri olmadığı için Zafer Mahallesi’ndeki evine götürdüğünü, şahsın burada kendisini dövüp zorla ilişkiye girdiğini, alkollü olması ve dövülmesi nedeniyle kendinden geçtiğini, sabah uyandığında şahsın evde olmadığını, ayrıca cep telefonu ve cüzdanındaki 500 liranın da çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Polis şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

AMCA OĞLUNA KAÇMIŞ..
Öte yandan, 17 yaşlarındaki E.Y. adlı kız da, polise başvurarak, annesi ve babasının ayrı yaşadığını, kendisinin babasında kaldığını, babasının ve üvey annesinin kötü davranması yüzünden 1 ay önce amcasının oğlu olan T.Y.’ye isteği ile kaçtığını, bu süre içerisinde amcaoğlunun zorlamasıyla ilişkiye girdiklerini, bu şahıstan sürekli şiddet gördüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis “Kasten Yaralama ve Reşit Olmayan Kız Çocuğunun Cinsel İstismarı” suçlamasıyla T.Y.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız