SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şantaj Yapıyor!.'

A- A+ PAYLAŞ

Savcılığa başvuran genç bayan, mahallede bakkal dükkanı olan bir kişinin kendisinden tehditle bilezik aldığını, zorla alıkoyduğunu ve parasını aldığını, ayrıca şantaj yaptığını öne sürdü.

21 yaşındaki G.C. adlı bayan, savcılığa verdiği dilekçede, 27 yaşındaki S.K. adlı şahsın mahallede bakkal dükkanı bulunduğunu, kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle 1 altın bilezik verdiğini, evinden çıktığı bir gün karşılaştıklarında, bakkalın kendisini zorla alıkoyup 300 lira parasını aldığını öne sürdü. Genç kadın, bakkalın kendisine ne amaçla şantaj yaptığını söylemezken, polis firari bakkalı arıyor.

“ZORLA KONUŞMAK İSTEDİ..”
Bu arada, 21.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki G.Ş. adlı bayan, yaklaşık 3 yıl önce tanıştığı ve kısa süre arkadaşlık yaptığı 30 yaşındaki H.B.’nin kendisini kolundan tutarak zorla konuşmak istediğini, yanında bulunan ablasının polisi aramasıyla şahsın uzaklaştığını bildirdi. Şikayet üzerine polisin telefonla karakola çağırdığı şahsın 01.00 sıralarında karakola geldiği “Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma” suçlamasıyla ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

CD İLE TEHDİT..
Sivas Caddesi’nde 54 yaşındaki H.B. adlı şahsın polise başvurarak, gece evine girerken apartman girişindeki posta kutusuna baktığında, burada 1 adet kargo poşeti gördüğünü, adına olan kargoyu açtığında içerisinden 1 adet CD çıktığını, içerisinde tehdit içerikli sözler olduğunu gördüğünü, bu şekilde kendisini tehdit edenlerden şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız