SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şantajcıya Tutuklama..

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 28 yaşındaki kadın, ilişkiye girdiği gencin bunu görüntülediğini söyleyerek şantaj yaptığını ve para istediğini bildirdi. Yakalanan 20 yaşındaki zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran Ü.G. adlı kadın, ilişkiye girdiği O.T. adlı şahsın, bu ilişkiyi görüntülediğini söyleyerek kendisinden 5 bin YKL para istediğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Bunun üzerine tertibat alan polisler, O.T.’yi parayı almak için geldiği Necip Fazıl Caddesi’nde yakaladılar. Şahsın üzerindeki cep telefonu ile hafıza kartındaki görüntülerin CD’sinin alındığı, “Tehdit ve Şantaj” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlının tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan Kuluncak ilçesinin Kızılhisar Köyünde oturan 24 yaşındaki S.D. adlı kadın, ilçe Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede 41 yaşındaki kayınbiraderi H.D. ve 69 yaşındaki kayınpederi A.D. tarafından tecavüze uğradığını öne sürdü. Baba oğul suçlamaları reddettiler ve adliyece salıverildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız