SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şantajla 400 Bin Liramı Aldılar'

A- A+ PAYLAŞ

Savcılığa başvuran bir şahıs, ellerinde bazı kadınlarla çıplak görüntüsü olduğunu söyleyip tehditte bulunan ve şantaj yapan şahıslarca 400 bin lira parasının alındığını öne sürdü.

25 yaşındaki H.K. adlı şahıs, savcılığa verdiği dilekçede 45 yaşındaki E.Ö. ve 39 yaşındaki M.Y. adlı şahısların, ellerinde kendisinin kadınlarla çekilmiş çıplak görüntülerinin olduğunu söyleyip ölüm tehdidinde bulunduklarını ve 400 bin lira parasını şantaj yoluyla aldıkları iddiasında bulundu. Bu başvuru üzerine 2 şahıs gözaltına alındı. Şahısların sorgusu sürüyor.

KAYIP KIZ MALATYA’DA BULUNDU..
Öte yandan, 17 yaşındaki kızı İzmir’den getirerek Malatya’daki bir birahaneye çalıştırmak için getiren şahısların polis tarafından gözaltına alındıkları bildirildi.

İzmir- Konak doğumlu 17 yaşındaki Ş.D.T., polise verdiği ifadede Diyarbakır doğumlu olan 35 yaşındaki C.K. adlı kadın ile 20 yaşındaki T.K. adlı şahsın kendisini kandırarak Malatya’ya getirdiklerini, burada 42 yaşındaki S.Y.’ye ait birahaneye çalışmak için götürdüklerini, burada işyerinin çalışanı olan 45 yaşındaki H.Ö.’ye yaşının küçük olduğunu söylediğini, H.Ö.’nün kendisine “Saha sahte kimlik çıkartırım” dediğini öne sürdü. Kızın tecavüze uğradığı da saptandı. “İnsan Ticareti, Reşit Olmayan Mağdureyle Cinsel İlişki” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlılardan tecavüzle suçlanan T.K. ile C.K. adlı kadın ve H.Ö.’nün tutuklandıkları, S.Y.’nin ise 4 bin lira kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız