SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Santral Değil Tesis Bizim!.'

A- A+ PAYLAŞ

Belediyeden, Kernek'te bulunan Şelale Tesisleri'nin satıldığına ilişkin haberler üzerine bir açıklama geldi ve satış işleminin sadece santrali kapsadığı, tesislerin devrinin söz konusu olmadığı belirtildi.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Son günlerde bazı basın yayın organlarında gündeme gelen Şelale Lokantası’nın satıldığına dair haberler üzerine bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Lokanta satışının söz konusu olmadığını, daha önce TEDAŞ tarafından işletilen hidroelektrik santralinin işletme hakkının başka bir şirkete devredildiğini söyledi.

Şelale parkın imarda yeşil alan olduğunu söyleyen Başkan Çakır, “Bu parkın içerisinde TEDAŞ’a ait bir hidroelektrik santrali var. Onun üzerinde de Belediyemize ait lokanta bulunuyor. TEDAŞ’a ait olan bu santral, bölgedeki 4 santralle birlikte ihaleye çıkartılmış. İhale ile buradaki bina değil, işletme hakkının devri gerçekleşmiştir. Bizim lokanta üzerindeki yasal haklarımızda bir değişiklik söz konusu değildir” dedi.

TOKİ tarafından aynı bölgede yapılacak olan çalışmayla birlikte Şelale Parkın genişletilerek, kapsamlı bir düzenlemenin ardından halkın hizmetine sunulacağını da kaydeden Başkan Çakır, hukuki anlamdaki hakların aynen devam ettiğini söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız