SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sapığı Tırmaladı

A- A+ PAYLAŞ

25 yaşındaki kadın apartman içerisinde bir sapığın saldırısına uğradı ve sapıkla boğuştu. 14 yaşındaki kızı da bıçakla tehdit edip şantaj yaptığı öne sürülen bir başka sapık aranıyor. Bir başka olayda 17 yaşındaki kıza mail yoluyla hakarette bulundukları gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı.

SAPIĞI TIRMALADI..
Paşaköşkü Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir apartmanda, 25 yaşındaki Z.Z. adlı kadının uğradığı sapık saldırısı polis raporunda şu bilgilerle yeraldı:

“15/03/2009 günü saat:15:00 sıralarında yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olayla ilgili müşteki alınan beyanında; kayınbabasının yanına yalnız başına gideceği esnada apartmandan içeri girdiğini, birinci kata çıktığında dışarıdan bir erkek şahsın apartmana girdiğini gördüğünü şahsın arkadan gelerek kolundan tutup duvara doğru ittiğini, bağırma dediğini ağzını kapatıp parmaklarını gözüne bastırdığını, kurtulmak için bağırmaya çalıştığı sırada kafasını duvara vurduğunu, yüz kısmını sert bir şekilde merdiven korkuluklarına vurduğunu, canının acısıyla eliyle şahsın yüzünü tırmaladığını ve şahsın kaçtığını beyanla şikayette bulunmuş olup, tahkikata başlanılmıştır.”

BIÇAKLA TEHDİT EDİP..
Öte yandan 14 yaşındaki I.Ü. adlı kızın, Dörtyol mevkiinde tanımadığı bir şahıs tarafından tehdit edilmesi ve şantaj yapılması iddiasıyla ilgili olarak Polis Vukuat Raporu’ndaki bilgiler şöyle:

“14/03/2009 saat:19:30 ile 15/03/200 günü 18:00 saatleri arasında meydana gelen tehdit ve zorla kaçırılma iddiası olayı ile ilgili olarak; mağdur alınan beyanında 14.03.2009 günü saat:19:00 sıralarında .. mağazası önünde daha önce tanımadığı 20 yaşlarında bir şahsın gelerek sesini çıkartma bende bıçak var boynuna saplarım elimde erkek arkadaşının fotoğrafları var benimle birlikte olmasan ailene söylerim diyerek tehdit ettiğini, şahsın 15/03/2009 günü saat:17:30 sıralarında Sümer parkına gelmesini istediğini, dershanedeki M. bey ve H. Sümer parkına gittiğini, şahsın geldiğini ama kaçtığını yakalayamadıklarını beyanla şikayette bulunmuş olup, tahkikat devam etmektedir.”

MAİLLE ŞANTAJ..
17 yaşındaki C.Ç. adlı kıza maille hakarette bulunulması olayı ile ilgili olarak 19 yaşındaki H.R.Y. ve 18 yaşındaki M.T. isimli gençlerin yakalandığı ve adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

C.Ç.’nin savcılığa başvurusuyla ortaya çıkan olayla ilgili Polis Raporu’ndaki açıklama da şöyle:

“C.Başsavcılığına müracaatta bulunan müşteki 10.03.2009 günü herkesin namusuyla uğraşan C. Ç. bir sorun acaba yattığı kişiyi hatırlıyor mu, artık herkes C. ne mal olduğunu öğrensin şeklinde Facebook sitesine mail gönderildiğini, bu mailin arkadaşı olan ********@hotmail.com adresinde bulunan kişilere gönderildiğini beyanla şikayette bulunmuş, yapılan çalışma neticesi müştekiye hakaret içeren maillerin, 10.03.2009 tarihinde 88.*** ** *** nolu IP adresinden gönderildiği tespit edilerek olayı şüphelisi olarak yakalanan şüpheliler alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakılmışlardır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız