SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sapık Caninin Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 12 günden beri kayıp olan 26 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan'ın cesedi, bir temizlik işçisi tarafından öldürüldükten sonra gömüldüğü bahçede bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Malatya'da özel bir dershanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aygün Kıranşan, 15 Şubat günü kayboldu. Ailesi ise 16 Şubat günü polise başvurarak kızlarının kaybolduğunu ve hayatından endişe etiğini bildirdi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekibi ve Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, kayıp öğretmenin banka hesabından değişik defalarda para çekildiğini tespit edince soruşturmayı derinleştirdi. Şahısın güvenlik kamerasındaki görüntülerini tespit eden ekipler araştırmalar sonucunda temizlik işçisi olarak çalışan ve 4 çocuk babası olan 42 yaşındaki Recep İ. (alttaki fotoğrafta) adlı şahısa ulaştı. Şahısın yer göstermesi sonucunda genç öğretmenin cansız bedeni 12 gün sonra Çarmuzu bölgesinde bahçede toprağa gömülü vaziyette bulundu.

Recep İ. verdiği ifadesinde, genç öğretmeni Çarmuzu'da 19.00- 20.00 sıralarında otobüs durağında beklerken gördüğünü ve daha sonra tehdit ederek bahçeye götürüp, tecavüz etmeye kalkıştığını, ancak tecavüz edemeden boğduğunu, boğmadan öncede banka kartının şifresini öğrendiğini söyledi.

Katil zanlısı Recep İ., genç öğretmeni öldürdüğü bahçede 2 gün süreyle un çuvalının içerisinde beklettiğini, daha sonra ise el arabasına koyarak 4 kilometre ilerideki başka bir bahçeye götürerek gömdüğünü anlattı.

Katil zanlısının genç öğretmenin banka hesabından 920 TL tutarında para çektiği ileri sürüldü.

Zanlı polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

FACEBOOK'TAKİ SAYFASI..
Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü 2007'de bitiren genç öğretmen Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, cinayete kurban giden öğretmenin, paylaşım sitesi Facebook'ta "Aylin Kıranşan" adıyla açtığı sayfanın duvarındaki "Hainlerin marka olduğu yerde fiyatı ben belirlerim" yazısı dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız