SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sapık Komşu Çıktı!..

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Mahallesi'nde 2 gündür kayıp olan 11 yaşındaki çocuk eve dönünce, başına gelen korkunç olay ortaya çıktı. O.Ü. adlı çocuğun, komşuları olan 22 yaşındaki Y.Y. adlı şahsın defalarca tecavüzüne uğradığı belirlenirken, "sapık" zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; O.Ü. adlı erkek çocuk 2 gün önce kayboldu ve ailesi polise kayıp başvurusu yaptı. Daha sonra ortaya çıkan küçük çocuk, komşuları olan 22 yaşındaki Y.Y. adlı şahsın taciz ve tecavüzüne uğradığını anlatınca, bu şahıs yakalandı. Sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirlenen Y.Y. gönderildiği adliyece tutuklandı.

Öte yandan, sapık zanlısının Asayiş Şube Müdürlüğü'nde bulunduğu sırada, şube yakınında bekleyen 45 yaşındaki babası M.Y.'nin de şüphe üzerine bilgisayar sorgusu yapıldı. Ruhsatsız silah taşıma suçundan kaydı bulunduğu belirlenen M.Y. adlı şahsın da asker kaçağı olduğu kayıtlardan ortaya çıkınca, bu şahıs da Askerlik Şubesi'ne teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız