SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sapık' Zanlısına Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4 küçük çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen genç, polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da B.A. (9), M.N.A. (8), İ.K. (9) ve M.N.K. (8) adlı kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen A.D. (19) adlı şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Cinsel taciz sonrasında küçük çocukları, "Kimseye söyleme, yoksa seni keserim" diye tehdit etmekle de suçlanan A.D., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, küçük çocukların bulunduğu adreslere hiç gitmediğini ileri sürdü. Polisteki sorgusu biten A.D., adli makamlara sevk edildi. A.D., mahkemece tutuklandı.

DİĞER OLAYLAR..
Yıldıztepe Mahallesi’nde 23.30 sıralarında polise başvuran 56 yaşındaki N.B. adlı şahıs, 26 yaşındaki Y.K.’nin üzerinde sadece kilot olduğu halde motosikleti ile mahallede gezip naralar attığını, küfrettiğini öne sürdü. Şahıs hakkında “Hayasızca Hareketler (Teşhircilik)” suçlamasıyla işlem yapıldı.

Savcılığa başvuran 27 yaşındaki A.T. adlı kadın, 2005 yılında tanıştığı, kendisine evlenme vaadinde bulunan ve bu nedenle cinsel ilişkiye giren M.Ç. adlı şahsın, o yıllarda kendisinin psikiyatri tedavisi görmesinden de yararlandığını, sürekli tehdit ettiğini öne sürdü. Şahıs aranıyor.

Akçadağ’da polise başvuran 24 yaşındaki M.C. adlı bayan, 31 yaşındaki M.Y.Ö. adlı şahsın kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu öne sürerken, şahıs suçlamayı reddetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız